Leffe Bierglas 0,33l | Domov | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Leffe Bierglas 0,33l

1.40 kg

4,49 €

4,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme pivný pohár Leffe! Nie je to len pohár, je to zážitok. Dokonale spracovaný pohár na pivo Leffe je navrhnutý tak, aby umocnil zážitok z pitia piva a urobil z každého dúšku pôžitok. Jeho jedinečný tvar strategicky umocňuje vôňu a chuť vášho obľúbeného piva Leffe.

Tento pohár je modelovaný podľa tradičného dizajnu kalicha, čo mu dodáva nadčasový vzhľad a odlišuje ho od bežného pivného riadu. Široké hrdlo vám umožní naplno oceniť bohatú ovocnú arómu piva Leffe a stopka vám poskytne pohodlné uchopenie a zároveň udrží vaše pivo v dokonalej teplote.

Pohár na pivo Leffe je tiež vynikajúcim darčekom pre milovníkov piva. Každému domácemu baru alebo jedálenskému stolu dodá nádych elegancie a je povinnou výbavou pre tých, ktorí oceňujú jemnejšie aspekty pitia piva.

Tento pohár nie je len o pití piva, ale aj o jeho vychutnávaní. Nalejte si teda svoje obľúbené pivo Leffe do tohto nádherného pohára, chvíľu si vychutnajte zlatistý odtieň, vdýchnite sladkú vôňu a nechajte bohatú chuť, aby obklopila vaše chuťové bunky. Pohár na pivo Leffe skutočne pozdvihne váš zážitok z pitia piva na úplne novú úroveň.

Zažite čaro Leffe, jedného z najlepších belgických pív, v pohári, ktorý si skutočne zaslúži - v pohári na pivo Leffe. Objednajte si svoj ešte dnes!
Tabuľka dát
Leffe
Nové
chat Komentáre (0)