Austrian Empire Navy Rum OLOROSO CASK 49,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Austrian Empire Navy Rum OLOROSO CASK 49,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, robustnú chuť nášho rumu Austrian Empire Navy Oloroso Cask. Tento jemný destilát, ktorý zreje v sudoch po sherry oloroso, je lahôdkou pre milovníkov rumu a ponúka jedinečnú zmes sladkých a suchých tónov. Vychutnajte si komplexný, hladký záver, ktorý dokáže poskytnúť len rakúsky rum prémiovej kvality. Zabalený v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre tých, ktorí majú náročný vkus. Zažite luxus rakúskeho rumu Empire Navy Oloroso Cask - poctu nadčasovej elegancii a sofistikovanosti.

55,79 €

55,79 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta bohatých chutí s naším rumom Austrian Empire Navy Oloroso Cask. Tento vynikajúci rum zreje v sudoch Oloroso, ktoré mu dodávajú hlboké, teplé chute, ktoré potešia vaše zmysly.

Každý dúšok tohto prémiového rumu vás prenesie do éry starosvetského šarmu a sofistikovanosti. Proces zrenia v sudoch Oloroso dodáva rumu jedinečnú komplexnosť so sviežim buketom sušeného ovocia, orechov a korenia. Prirodzená sladkosť rumu je nádherne vyvážená nádychom dubového dreva, čoho výsledkom je hladký a uspokojivý záver.

Tento rum je zabalený v štýlovej darčekovej škatuľke a je dokonalým darčekom pre znalca vo vašom živote alebo potešením pre vás. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako súčasť luxusného kokteilu.

Tento rum, presiaknutý duchom námornej histórie Rakúskeho cisárstva, je viac než len nápoj - je to zážitok. Preskúmajte hĺbku jeho chutí, stratte sa v jeho bohatej aróme a nechajte sa ním vziať na cestu históriou.

Spoznajte námorný rum Austrian Empire Oloroso Cask - svedectvo umenia výroby kvalitného rumu. Fľaša vo vašej zbierke je nevyhnutnosťou, ktorá v sebe ukrýva esenciu tradície, remeselnej zručnosti a najkvalitnejších surovín.

Doprajte si luxus prémiového rumu. Zaslúžite si ho!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)