Austrian Empire Navy Rum COGNAC CASK 46,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Austrian Empire Navy Rum COGNAC CASK 46,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú, výraznú chuť prémiového rumu Austrian Empire Navy Rum Cognac Cask, ktorý je skutočným potešením pre zmysly. Tento rum, ktorý dozrieval v sudoch po kvalitnom koňaku, sa môže pochváliť jedinečnou zmesou sladkých a korenistých tónov a ponúka nezabudnuteľný degustačný zážitok. Každá fľaša je uložená v štýlovej darčekovej škatuli, čo z nej robí dokonalý darček pre znalcov rumu alebo pre každého, kto oceňuje vysokokvalitné liehoviny. Objavte výnimočnú chuť a kvalitu Austrian Empire Navy Rum Cognac Cask a pozdvihnite svoju zbierku alkoholu na novú úroveň.

50,29 €

50,29 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, hrejivú chuť rumu Austrian Empire Navy, ktorý je teraz k dispozícii v exkluzívnej edícii v sude po koňaku. Táto elegantná ponuka nie je bežným rumom. Je to luxusná pochúťka, ktorá vás vezme na cestu do srdca Rakúskeho cisárstva a z každého dúšku urobí mimoriadny zážitok.

Tento námornícky rum je dokonale vyzretý a uložený v autentických sudoch po koňaku, čo je detail, ktorý dodáva jeho chuťovému profilu jedinečnú hĺbku a komplexnosť. Koňakový sud dodáva rumu jedinečný ovocný nádych, ktorý sa hladko mieša s jeho prirodzenou sladkosťou. Je to symfónia chutí, ktorá tancuje na vašom podnebí, s náznakmi karamelu, vanilky a exotického korenia.

Edícia Austrian Empire Navy Rum Cognac Cask je plnená do fliaš s robustnou silou, čo zaručuje, že si vychutnáte celé spektrum jeho chutí. Napriek vysokej sile zostáva rum neuveriteľne jemný, takže je absolútnym potešením ho popíjať. Je dôkazom majstrovských zručností rakúskych liehovarníkov, ktorí svoje remeslo zdokonaľovali po stáročia.

Tento opulentný rum sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, čo z neho robí vynikajúcu voľbu na špeciálny darček. Či už ste znalec rumu, alebo hľadáte dokonalý darček, táto edícia Austrian Empire Navy Rum Cognac Cask vás určite zaujme.

Potešte svoje zmysly, vychutnajte si remeselné spracovanie a ponorte sa do sveta prémiových liehovín s edíciou Austrian Empire Navy Rum Cognac Cask. Je to viac než len fľaša rumu - je to zážitok, ktorý sa oplatí vychutnať.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)