Ron Matusalem Insolito Wine Cask Limited Edition 40% Vol. 0,7l | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Matusalem Insolito Wine Cask Limited Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte limitovanú edíciu suda na víno Ron Matusalem Insolito! Toto nie je obyčajný rum - je to jedinečná zmes, ktorá dozrievala vo vínnych sudoch, čím vznikol bohatý, robustný chuťový profil, ktorý určite nadchne vaše chuťové poháriky. So 40 % objemu alkoholu je ideálny pre tých, ktorí majú radi silné a aromatické nápoje. Či už ste znalec rumu, alebo nováčik, ktorý hľadá niečo iné, tento nápoj je pre vás ten pravý. Nenechajte si ujsť príležitosť, vezmite si fľašu tejto limitovanej edície rumu ešte dnes a zažite nezabudnuteľnú chuť Ron Matusalem Insolito Wine Cask!

26,69 €

26,69 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť limitovanej edície Ron Matusalem Insolito Wine Cask! Tento starostlivo vyrobený rum s koreňmi v srdci Kuby je lahôdkou pre vaše chuťové poháriky. Zrel v sudoch z bieleho duba po bourbone a potom bol dokončený vo vínnych sudoch, vďaka čomu ponúka jedinečné spojenie chutí.

Limitovaná edícia Insolito Wine Cask sa môže pochváliť bohatým tmavým odtieňom, ktorý svedčí o jej rozsiahlom procese zrenia. Pozýva vás k sebe lákavou vôňou sušeného ovocia, vanilky a nádychom vína. Každý dúšok vás vezme na zmyslovú cestu, počas ktorej sa vám odhalí symfónia chutí - od teplých, korenistých dubových tónov až po sladké ovocné podtóny.

Táto fľaša Ron Matusalem nie je len rum, je to oslava remeselnej zručnosti, oddanosti a vášne. Je stelesnením luxusu, ideálna na výnimočné príležitosti alebo na darovanie niekomu, kto si cení tie najlepšie veci v živote.

Vychutnajte si ho čistý, aby ste skutočne ocenili komplexnosť jeho profilu. Alebo ju použite na vylepšenie svojho obľúbeného kokteilu. S limitovanou edíciou Ron Matusalem Insolito Wine Cask neotvárate len fľašu, ale svet chutí.

Nenechajte si ujsť túto limitovanú edíciu rumu. Zaobstarajte si fľašu ešte dnes a nechajte spoločnosť Ron Matusalem, aby vám dopriala chuť výnimočnosti. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Na zdravie!
Tabuľka dát
Matusalem
Nové
chat Komentáre (0)