Opthimus 25 Sistema Solera Summa Cum Laude 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Opthimus 25 Sistema Solera Summa Cum Laude 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si luxus špičkového rumu Opthimus Sistema Solera Summa Cum Laude, ktorý je zabalený v nádhernej darčekovej krabici. Tento prémiový destilát je potešením pre znalcov, pretože sa môže pochváliť jemnou zmesou bohatých chutí a lákavou vôňou, ktorá dráždi vaše zmysly. Hneď po prvom dúšku vás očarí svojou hladkou textúrou a mimoriadnou hĺbkou. Či už ste nadšencom rumu, alebo hľadáte dokonalý darček, táto jedinečná zmes vás určite zaujme. Ponorte sa do bezkonkurenčného degustačného zážitku s rumom Opthimus Sistema Solera Summa Cum Laude. Nezabudnite, že dobrý rum je viac ako nápoj, je to zážitok. Odhaľte ten svoj ešte dnes!

68,49 €

68,49 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta luxusných liehovín s Opthimus Sistema Solera Summa Cum Laude. Tento znamenitý rum, prezentovaný v krásnej darčekovej škatuli, je pokladom pre milovníkov destilátov. Ručne vyrobený zmesou najlepšieho výberu vyzretých rumov určite podráždi vaše chuťové poháriky svojou bohatou, komplexnou chuťou a hladkým záverom.

Opthimus Sistema Solera Summa Cum Laude je jedinečná zmes, vyrobená tradičnou metódou Solera. Táto metóda zahŕňa zrenie rumu v rôznych typoch sudov v rôznych intervaloch, čo zlepšuje jeho chuťový profil. Výsledok? Bohatý rum s plnou chuťou, ktorý je skutočným dôkazom umenia destilácie a starnutia.

Chuťový profil tohto rumu je skutočne výnimočný. Prvý dúšok odhalí sladké tóny vanilky a karamelu, po ktorých nasleduje vlna tropického ovocia, korenia a dubového dreva. Je to symfónia chutí, ktoré tancujú na vašom podnebí a zanechávajú vo vás túžbu po ďalšom dúšku.

Opthimus Sistema Solera Summa Cum Laude nie je len rum - je to zážitok. Je ideálny na popíjanie čistého rumu, s ľadom alebo na pridanie nádychu luxusu do vašich koktailov. Je tiež ideálnym darčekom pre znalca rumu vo vašom živote, prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuli, ktorá odráža jeho prvotriednu kvalitu.

Tak prečo čakať? Odhaľte kúzlo Opthimus Sistema Solera Summa Cum Laude a pozdvihnite svoju cestu za ochutnávkou destilátov do nových výšin. Toto nie je len fľaša rumu - je to pocta kráse času, trpezlivosti a majstrovskému remeslu. Zažite ho ešte dnes!
Tabuľka dát
Opthimus
Nové
chat Komentáre (0)