Patridom XO Cask Rum 65% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Dominikánsky rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Patridom XO Cask Rum 65% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg

65,89 €

65,89 € Bez DPH

Popis
Odhaľte vynikajúcu chuť nášho rumu Patridom XO Cask, ktorý je jedinečnou zmesou najlepších rumov. Destilovaný do dokonalosti a zrejúci v dubových sudoch sa môže pochváliť robustným 65 % objemom, ktorý ponúka bohatý a intenzívny chuťový zážitok. Uložený v nádherne spracovanej darčekovej škatuľke je každý dúšok cestou do sveta bezkonkurenčnej chuti a rafinovanosti.

Od tmavej jantárovej farby až po zvodnú vôňu zanecháva náš rum Patridom XO Cask nezabudnuteľný dojem. Prvý dúšok vás vezme na chuťové dobrodružstvo s tónmi karamelu, vanilky a exotického korenia - symfónia chutí, ktorá tancuje na jazyku.

Vďaka dlhšiemu zreniu získava tento rum hĺbku chuti, ktorá osloví tak príležitostných konzumentov, ako aj znalcov. Vysoký obsah alkoholu mu dodáva odvážny nádych, vďaka čomu je dokonalým doplnkom vašich koktailových kreácií alebo si ho môžete vychutnať čistý, aby ste skutočne ocenili jeho komplexnosť a sofistikovanosť.

Je zabalený v elegantnej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre milovníka rumu vo vašom živote alebo zaslúžený darček pre vás. Vďaka bohatej chuti a luxusnému baleniu je náš rum Patridom XO Cask viac ako len nápoj - je to zážitok.

Vychutnajte si prémiovú chuť nášho rumu Patridom XO Cask Rum. Vychutnajte si tento okamih a nechajte sa unášať jeho chuťou na cestu objavovania. Vychutnávajte si zodpovedne a vychutnávajte si bezkonkurenčnú kvalitu skutočne výnimočného rumu.

Náš prísľub? Rum, ktorý je rovnako jedinečný ako vy, nefalšovane odvážny a nepopierateľne jemný. To je zážitok z rumu Patridom XO Cask Rum - chuť čistého pôžitku. Preskúmajte hĺbku charakteru tohto rumu a vytvorte si vlastný nezabudnuteľný chuťový zážitok. S rumom Patridom XO Cask Rum je každý dúšok príbehom.
Tabuľka dát
Patridom
Nové
chat Komentáre (0)