Concha y Toro Casillero del Diablo MERLOT Reserva 2021 13,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Concha y Toro Casillero del Diablo MERLOT Reserva 2021 13,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Odhaľte kúzlo Concha y Toro Casillero del Diablo Merlot Reserva! Toto hlboké, rubínovo červené víno je aromatickou symfóniou zrelých čerešní, sliviek a náznakov čokolády. Zrodilo sa zo slnkom zaliatych viníc Čile a ponúka exotický a plný zážitok. Perfektne sa hodí na kombináciu s obľúbenými sýtymi jedlami alebo si ho môžete vychutnať samostatne. Doprajte si diabolsky dobrú chuť Casillero del Diablo Merlot. Varovanie: táto fľaša červeného môže spôsobiť, že sa do vína zamilujete znova a znova!

9,09 €

9,09 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatý, podmanivý svet Concha y Toro Casillero del Diablo Merlot Reserva. Toto pozoruhodné červené víno musí mať každý milovník vína alebo príležitostný konzument, ktorý sa snaží pozdvihnúť svoj zážitok z vína. Je produktom renomovaného čilského vinárstva Concha y Toro, ktoré je presiaknuté tradíciou a kvalitou, ktorá sa zdokonaľovala po stáročia.

Ponorte sa do hrejivých, lákavých hlbín tohto Merlotu Reserva a nájdete nádherný buket chutí. Očakávajte harmonickú zmes tónov zrelého ovocia doplnenú o náznaky vanilky a čokolády, ktoré sú výsledkom starostlivého procesu zrenia. Každý dúšok svedčí o jeho skvele vyváženom tele, hladkých trieslovinách a živej kyseline, ktorá zanecháva na jazyku trvalý, nezabudnuteľný záver.

Toto víno nie je len nápoj, je to cesta. Je to začiatok rozhovoru, doplnok k príjemnému jedlu alebo jednoducho spôsob, ako si oddýchnuť po dlhom dni. Hojne sa oň podeľte s priateľmi, kombinujte ho so svojimi obľúbenými jedlami alebo si ho vychutnajte v tichosti sami. Nech si ho vychutnáte akokoľvek, Casillero del Diablo Merlot Reserva vo vás určite zanechá trvalý dojem.

Takže ste pripravení dopriať si pohár tohto vynikajúceho vína? Ponorte sa do nadčasovej elegancie vína Concha y Toro Casillero del Diablo Merlot Reserva ešte dnes. Keď ho ochutnáte, pochopíte, prečo je viac než len vínom; je to voľba životného štýlu pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.
Tabuľka dát
Concha y Toro
Nové
chat Komentáre (0)