Penfolds BIN 389 Cabernet Shiraz 2020 14,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Penfolds BIN 389 Cabernet Shiraz 2020 14,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Zažite vznešenú zmes Penfolds BIN Cabernet Shiraz. Tento ročník 2020 sa môže pochváliť bohatým, robustným chuťovým profilom, odborne vyváženým medzi odvážnym Cabernetom a jemným Shirazom. Každý dúšok odhalí tóny zrelého čierneho ovocia, mäty a moka, zabalené do zamatovej textúry. Je to dokonalý spoločník k výdatnému jedlu alebo na príjemný večer. Pripravte sa na to, že s touto ikonickou austrálskou zmesou pozdvihnete svoju hru na víno. Zažite Penfolds, kde je každá fľaša cestou za chuťou.

68,59 €

68,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si tanec chutí a vôní v ústach s naším Penfolds BIN Cabernet Shiraz. Toto vynikajúce víno je dokonalou zmesou bohatého, zrelého cabernetu a zamatového shirazu, ktorá vytvára symfóniu chuti, ktorá poteší aj tie najnáročnejšie chuťové bunky. Táto živá červená zmes, ktorá pochádza z preslávených austrálskych viníc, je dôkazom odborných znalostí a odhodlania tímu Penfolds.

Každý dúšok Penfolds BIN Cabernet Shiraz odhaľuje nádherné tóny tmavých bobuľovín, sliviek a náznaku korenia. Jeho robustný obsah alkoholu 14,5 % zaručuje plný zážitok, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom k obľúbeným mäsovým pokrmom alebo tanieru vyzretých syrov. Zvodná rubínová farba vína dokonale dopĺňa jeho bohatý chuťový profil, takže každý dúšok je aj vizuálnym zážitkom.

Víno Penfolds BIN Cabernet Shiraz zabalené v elegantnej 0,75l fľaši je dokonalým doplnkom vašej zbierky vín alebo premysleným darčekom pre milovníka vína vo vašom živote. Vychutnajte si luxus a sofistikovanosť tohto výnimočného vína a nechajte sa každým dúškom preniesť do sviežich austrálskych viníc.

Tak prečo čakať? Doprajte si rafinovanú chuť vína Penfolds BIN Cabernet Shiraz ešte dnes. Pretože život je príliš krátky na priemerné víno. Na zdravie!
Tabuľka dát
Penfolds
Nové
chat Komentáre (0)