Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021 14% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021 14% Vol. 0,75l

1.00 kg

10,49 €

10,49 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021, bohaté a robustné červené víno, ktoré dokonale vystihuje podstatu vinárskej oblasti Mendoza. Tento Cabernet Sauvignon s objemom 14 % a objemom 0,75 l nie je len ďalším vínom, je to jedinečný zážitok, cesta chuti a spoznávanie najlepšieho argentínskeho vinohradníctva. Jeho hlavnou úlohou je poskytnúť výnimočný zážitok z pitia a jeho jedinečná predajná ponuka (USP) spočíva v dokonalej kombinácii kvality, cenovej dostupnosti a vynikajúcej chuti.

Kľúčové vlastnosti:
- Zrejúce vo francúzskych dubových sudoch
- obsah alkoholu 14 %
- objem 0,75 l
- Pôvod: Mendoza, Argentína
- Ročník: 2021

Každá vlastnosť vína Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021 výrazne zvyšuje hodnotu vášho zážitku z pitia vína:

- Proces zrenia vo francúzskych dubových sudoch dodáva tomuto Cabernetu Sauvignon osobitý charakter, čím sa zvyšuje komplexnosť a hĺbka chuti vína.
- Obsah alkoholu 14 % zaručuje robustný a plný zážitok, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom k výdatným jedlám.
- Objem 0,75 l poskytuje dostatok vína na zdieľanie, takže je ideálne na večierky alebo rodinné stretnutia.
- Toto víno pochádza z argentínskej Mendozy a nesie v sebe jedinečné vlastnosti svojho terroir, vďaka čomu ponúka autentický a jedinečný chuťový zážitok.
- Ročník 2021 je dôkazom vynikajúcich poveternostných podmienok v tomto roku, ktoré prispeli k vysokej kvalite hrozna použitého na výrobu tohto vína.

Ako si vychutnať víno Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021:

Aby ste plne ocenili hĺbku a komplexnosť tohto Cabernet Sauvignon, odporúča sa podávať ho pri izbovej teplote. Dekantácia vína hodinu pred podávaním môže ešte viac zvýrazniť jeho chuť. Vždy pamätajte na zodpovedné pitie a vychutnávajte si víno s mierou.

Pri porovnaní s podobnými produktmi na trhu vyniká Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021 svojou výnimočnou kvalitou a cenovou dostupnosťou. Zatiaľ čo mnohé vína v tejto kategórii môžu byť pomerne drahé, náš Cabernet Sauvignon ponúka vysokokvalitný zážitok za cenu, ktorá je dostupná pre všetkých milovníkov vína. Jeho robustný chuťový profil a vysoký obsah alkoholu z neho navyše robia vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí hľadajú plné červené víno.

Na záver možno povedať, že Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021 je viac ako len fľaša vína. Je to cesta do srdca argentínskej vinárskej krajiny, oslava vinárskeho umenia a dôkaz kvality a hodnoty, ktoré charakterizujú značku Kaiken. Či už ste skúsený znalec vína alebo príležitostný nadšenec, tento Cabernet Sauvignon vás určite zaujme svojou hĺbkou, komplexnosťou a cenovou dostupnosťou. Zažite chuť Mendozy s každým dúškom a nechajte Kaiken Estate Cabernet Sauvignon 2021 pozdvihnúť váš zážitok z pitia vína.
Tabuľka dát
Kaiken
Nové
chat Komentáre (0)