Montes CABERNET SAUVIGNON CARMENÈRE Limited Selection 2022 14,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Montes CABERNET SAUVIGNON CARMENÈRE Limited Selection 2022 14,5% Vol. 0,75l

1.00 kg

11,69 €

11,69 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú, plnú chuť vína Montes Cabernet Sauvignon Carmenère Limited Selection. Táto jedinečná zmes hrozna Cabernet Sauvignon a Carmenère, zozbieraná z najlepších viníc v Čile, ponúka lákavú škálu vôní a chutí.

Vo vôni nájdete lákavé tóny zrelého čierneho ovocia spolu s náznakom korenia, ktoré evokujú teplo a živosť čílskych údolí, kde sa hrozno pestuje. Po dúškoch sa odhalí zamatová štruktúra so sviežou chuťou čiernych ríbezlí, čerešní a sliviek, okorenená nádychom čierneho korenia, dokonale vyvážená nádychom vanilky z dubového zrenia.

Nie je to však len o chuti. Montes Cabernet Sauvignon Carmenère Limited Selection je aj pastvou pre oči, s hlboko intenzívnou, rubínovo červenou farbou, ktorá naznačuje bohatstvo vo vnútri. Je to víno, na ktoré je rovnako príjemné pozerať ako piť.

Toto víno sa výborne kombinuje s rôznymi pokrmami, od výdatných červených mäsových jedál až po bohaté krémové syry. Je však príjemné piť ho aj samostatne, či už si chcete oddýchnuť po dlhom dni, alebo osláviť výnimočnú príležitosť.

Vyskúšajte Montes Cabernet Sauvignon Carmenère Limited Selection ešte dnes. Je to viac ako len víno - je to cesta pre zmysly. A keď ho ochutnáte, pochopíte, prečo je považované za jedno z najlepších vín z Čile. Vychutnajte si víno, ktoré predstavuje to najlepšie, čo čilské vinice ponúkajú.

Upozornenie: Vychutnávajte si ho zodpovedne. Obsah alkoholu: 14.obsah alkoholu: 5 % obj.
Tabuľka dát
Montes
Nové
chat Komentáre (0)