Slayer REIGN IN BLOOD RED Cabernet Sauvignon 2022 12,5% Vol. 0,75l | Červené víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slayer REIGN IN BLOOD RED Cabernet Sauvignon 2022 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Ochutnajte víno, ktoré je tak silné ako hudba samotnej skupiny Slayer! Pád do rúk nášho Cabernet Sauvignon "Reign In Blood Red" je ako púšťanie si obľúbeného thrash metal albumu. Toto kalifornské červené víno je plné chuti s nádychom černíc a malín, doplnené ľahkými tónmi dubu a vanilky. Pri pití cítite silu a energiu, ktorú prináša každá kapka. Pravá voľba pre všetkých metalových fanúšikov a milovníkov kvalitného vína. Vychutnajte si kombináciu vášne za hudbou a chuťou skvelého vína v jednom.

16,49 €

16,49 € Bez DPH

Popis
Slayer REIGN IN BLOOD RED Cabernet Sauvignon nie je len fľaša vína, je to zážitok. Toto robustné červené vás vezme na zmyslovú cestu vďaka hlbokému rubínovému odtieňu, podmanivým vôňam a bohatej, plnej chuti. Toto vynikajúce víno vyrobené z najkvalitnejšieho hrozna Cabernet Sauvignon prináša dokonalú rovnováhu medzi ovocnou sladkosťou a trieslovinovou suchosťou.

Každý dúšok Slayer REIGN IN BLOOD RED Cabernet Sauvignon prináša explóziu chutí. Očakávajte dráždivé tóny zrelých čiernych ríbezlí, čerešní a sliviek, po ktorých nasledujú jemné tóny vanilky, čokolády a zemitého korenia. Komplexnosť a hĺbku vína ešte viac umocňuje jeho hodvábna štruktúra a dlhý, dlhotrvajúci záver.

Čo však tento Cabernet Sauvignon skutočne odlišuje, je jeho jedinečná značka inšpirovaná kovom. Názov REIGN IN BLOOD RED je odvodený od kultového albumu legendárnej thrashmetalovej skupiny Slayer a je poctou ich surovej energii a prelomovej hudbe. Je povinnou výbavou každého skutočného fanúšika skupiny Slayer alebo milovníka vína, ktorý hľadá niečo netradičné.

Vychutnajte si toto víno samostatne alebo ho kombinujte s výdatnými jedlami, ako je grilovaný steak, pečené jahňacie mäso alebo vyzreté syry. Či už usporadúvate večeru, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo sa len tak lúčite po dlhom dni, Slayer REIGN IN BLOOD RED Cabernet Sauvignon na vás určite zapôsobí.

Táto fľaša vína v podstate stelesňuje podstatu značky Slayer - odvážna, intenzívna a nekompromisná. Tak prečo si nedopriať pohár Slayer REIGN IN BLOOD RED Cabernet Sauvignon? Je to viac než len víno, je to oslava hudby, umenia a samotného života. Kúpte si svoje ešte dnes a nechajte hudbu hrať ďalej!
Tabuľka dát
Slayer
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: