🌾The Lost Distillery DALARUAN Classic Selection Blended Malt 43% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Lost Distillery DALARUAN Classic Selection Blended Malt 43% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite kúzlo dávnych čias so Stratenou Distillery DALARUAN Classic Selection Blended Malt. Táto vynikajúca zmes v štýlovej plechovej škatuľke je poctou legendárnemu liehovaru Dalaruan. Jej jedinečný charakter spieva tónmi krémovej vanilky, chrumkavého jablka a náznakom rašelinového dymu, čím na vašom podnebí vytvára symfóniu chutí. Či už ste znalec whisky alebo zvedavý začiatočník, tento klasický výber sľubuje nezabudnuteľnú cestu bohatým dedičstvom škótskej whisky. Objavujte históriu s každým dúškom!

53,19 €

53,19 € Bez DPH

Popis
Vydajte sa na cestu späť v čase s Lost Distillery DALARUAN Classic Selection Blended Malt v štýlovej plechovke. Nie je to len whisky, je to historická cesta, pocta kultovej pálenici DALARUAN, ktorá ukončila výrobu v 20. rokoch minulého storočia. Náš tím odborníkov starostlivo preskúmal archívy liehovaru a vytvoril zmes, ktorá stelesňuje jeho jedinečný odkaz.

Táto miešaná sladová whisky, vyrobená s vášňou a precíznosťou, si podmaní vaše zmysly svojím bohatým, sofistikovaným charakterom. Prvý dúšok odhalí harmonickú zmes chutí - náznaky sladkého medu, opečeného duba a jemného korenia. Jej hladké, dobre zaoblené podnebie dopĺňa dlhotrvajúci, hrejivý záver, ktorý vo vás zanechá túžbu po ďalšom. Stratený Distillery DALARUAN Classic Selection sa plní do fliaš s objemovou hmotnosťou 43 %, čo zaručuje, že každý dúšok je rovnako silný a aromatický ako ten predchádzajúci.

Či už ste znalec whisky, alebo nováčik, ktorý sa snaží preskúmať svet kvalitných destilátov, táto miešaná sladová whisky vás určite zaujme. Dodáva sa krásne zabalená v plechovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky alebo luxusným doplnkom vašej osobnej zbierky.

Zažite esenciu minulej éry s whisky Lost Distillery DALARUAN Classic Selection Blended Malt. Je to viac než len nápoj, je to chuť histórie v každej kvapke. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako hlavnú zložku svojho obľúbeného kokteilu. Nech už si vyberiete akýkoľvek spôsob, je to oslava umenia výroby whisky v tej najlepšej podobe.
Tabuľka dát
Nové
Región
Campbeltown
chat Komentáre (0)