🌾Nêga Fulô Cachaça do Brasil 41,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nêga Fulô Cachaça do Brasil 41,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, živú chuť Brazílie s Nêga Fulô Cachaça. Táto výnimočná cachaça sa vyrába z čistého trstinového cukru a prenesie vás priamo do srdca brazílskej kultúry. Je hladká, plná a plná autentickej chuti. Či už si namiešate tradičnú Caipirinhu, alebo ju budete popíjať čistú, Nêga Fulô Cachaça sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Objavte ducha Brazílie, jeden dúšok za druhým.

20,89 €

20,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte svojim chuťovým pohárikom autentický brazílsky zážitok s Nêga Fulô Cachaça do Brasil. Tento prémiový destilát musí mať každý milovník koktailov alebo každý, kto chce spoznať svet cachaçy. Vyrába sa z najčistejšej a najčerstvejšej cukrovej trstiny a starostlivo sa destiluje v tradičných medených kotloch, aby získala hladkú a čistú chuť, ktorá nemá konkurenciu.

Cachaça Nêga Fulô je známa svojou robustnou, plnou chuťou, ktorá v sebe nesie nádych tropického ovocia, vďaka čomu je ideálnym základom pre vaše obľúbené koktaily alebo na priame popíjanie. Či už ste skúsený mixológ alebo príležitostný konzument, oceníte všestrannosť tohto destilátu.

Nêga Fulô Cachaça nielenže fantasticky chutí, ale zároveň stelesňuje ducha Brazílie. Záväzok značky ku kvalite a tradíciám žiari v každom dúšku a prenesie vás priamo do srdca brazílskej kultúry. Živá, pulzujúca energia Brazílie je dokonale obsiahnutá v tejto fľaši, vďaka ktorej sa každá príležitosť stane oslavou.

Ak ste teda pripravení obohatiť svoj repertoár nápojov o brazílsku atmosféru, Nêga Fulô Cachaça do Brasil je vaša zlatá vstupenka. Vychutnajte si výrazné ovocné chute tejto autentickej brazílskej cachaçy a vstúpte do sveta exotických koktailov a nezabudnuteľných zážitkov. Nenechajte si ujsť tento jedinečný, vzrušujúci prírastok do vašej zbierky destilátov. Ochutnajte pravú Brazíliu s Nêga Fulô Cachaça do Brasil. Na zdravie v duchu osláv!
Tabuľka dát
Nega Fulo
Nové
chat Komentáre (0)