Cachaça 51 Brazil Sugar Cane Spirit 38% Vol. 0,7l | Cachaça | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cachaça 51 Brazil Sugar Cane Spirit 38% Vol. 0,7l

1.00 kg

17,69 €

17,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Cachaça 51 Brazil Sugar Cane Spirit, prémiový destilovaný nápoj, ktorý stelesňuje živého ducha Brazílie. Táto fľaša čistého pôžitku s objemom 38 % a objemom 0,7 l je povinnou výbavou pre všetkých znalcov alkoholu. Cachaça 51, vyrobená z najkvalitnejšej cukrovej trstiny, ponúka výnimočný chuťový zážitok, ktorý ju odlišuje od ostatných destilátov. Jedinečnou predajnou výhodou tohto výrobku je jeho autentický brazílsky pôvod a starostlivý proces destilácie, ktorý zaručuje jemnú a bohatú chuť.

Kľúčové vlastnosti liehoviny Cachaça 51 Brazil z cukrovej trstiny:

- Autentický brazílsky pôvod: Cachaça 51 sa vyrába v srdci Brazílie, čo zaručuje autentickú a bohatú chuť, ktorá je synonymom brazílskych liehovín.

- Prémiový destilát z cukrovej trstiny: Cacha Cacha: destilát sa destiluje z najkvalitnejšej cukrovej trstiny, čím sa získava jedinečná, jemná chuť, ktorá je neporovnateľná s inými destilátmi.

- Dokonalý objem a sila: Cachaça 51 s objemom 0,7 l a obsahom alkoholu 38 % predstavuje dokonalú rovnováhu medzi množstvom a silou.

- Jedinečný chuťový profil: Pálenka sa môže pochváliť osobitým chuťovým profilom s jemnými tónmi čerstvej cukrovej trstiny a hladkou, bohatou dochuťou.

Ako si vychutnať Cachaça 51:

Cachaça 51 sa najlepšie vychutnáva čistá alebo s ľadom, aby ste naplno ocenili jej jedinečnú chuť. Môže sa použiť aj ako základ pre rôzne koktaily vrátane slávneho brazílskeho kokteilu Caipirinha. Vždy nezabúdajte na zodpovednú konzumáciu a vychutnávajte si každý dúšok tohto prémiového alkoholu.

Komparatívna výhoda:

Cachaça 51 vyniká svojím autentickým brazílskym pôvodom, prvotriednou kvalitou a konkurencieschopnou cenou. Jej jedinečný chuťový profil získaný z najlepšej cukrovej trstiny ju odlišuje od ostatných liehovín z hľadiska chuti a kvality.

Pálenka Cachaça 51 Brazil z cukrovej trstiny je viac než len nápoj; je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie do pulzujúcej krajiny Brazílie. Jeho jedinečná kombinácia kvality, autenticity a cenovej dostupnosti z neho robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí chcú spoznať svet destilátov z cukrovej trstiny.

Na záver možno konštatovať, že destilát z cukrovej trstiny Cachaça 51 Brazil je prémiový destilát, ktorý ponúka autentický brazílsky zážitok. Jeho jedinečný chuťový profil získaný z najlepšej cukrovej trstiny ho odlišuje od ostatných liehovín. Či už ste skúsený znalec alebo zvedavý objaviteľ, Cachaça 51 vám určite poskytne nezabudnuteľný chuťový zážitok.
Tabuľka dát
51 Export
Nové
chat Komentáre (0)