🌾Benjamin Chapman 7 Years Old Small Batch Whiskey 45% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Benjamin Chapman 7 Years Old Small Batch Whiskey 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, jemnú chuť Benjamin Chapman Small Batch Whisk(e)y. Tento jedinečný destilát sa môže pochváliť chuťovým profilom, ktorý sa pripravoval sedem rokov a bol vyrobený so starostlivosťou a precíznosťou v malých šaržiach pre dokonalý zážitok z whiskey. S odvážnym 45 % objemovým alkoholom prináša každý dúšok silný úder. Či už ste znalec whiskey alebo príležitostný konzument, Benjamin Chapman vo vás určite zanechá trvalý dojem. Oddýchnite si s fľašou tohto prémiového nápoja a vychutnajte si robustnú chuť jednej z najlepších whisky na trhu. Nie je to len nápoj - je to zážitok vo fľaši. Vyskúšajte Benjamin Chapman Small Batch Whisk(e)y ešte dnes. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.

39,59 €

39,59 € Bez DPH

Popis
Objavte nezameniteľnú chuť Benjamin Chapman Small Batch Whisk(e)y. Táto whiskey nie je len nápoj, je to zážitok. Zreje dlhých sedem rokov a každý dúšok prináša príval bohatej, plnej chuti. Toto nie je priemerná whiskey, je to dôkaz trpezlivosti a remeselnej zručnosti.

Vyrobená s vášňou v malých sériách, Benjamin Chapman Whisk(e)y je o triedu výnimočnejšia. Obsahuje 45 % objemu, má dokonalú rovnováhu sily a jemnosti. Či už ste znalec whisky, alebo práve začínate svoju cestu, tento nápoj vás určite zaujme.

Každá fľaša obsahuje 0,7 litra čistého pôžitku. To je dosť na to, aby ste sa o ňu podelili s priateľmi alebo si ju vychutnali sami počas pokojného večera. Táto whiskey je viac než len alkoholický nápoj, je to oslava tradície a inovácie.

Najlepšie na tom je, že na to, aby ste si mohli vychutnať tento luxus, nemusíte rozbiť banku. Benjamin Chapman Small Batch Whisk(e)y ponúka prémiovú kvalitu za prijateľnú cenu.

Tak prečo nepotešiť svoje chuťové poháriky niečím výnimočným? Zažite kúzlo Benjamin Chapman Small Batch Whisk(e)y a pozdvihnite svoj zážitok z pitia. Táto whiskey je cestou v každom dúšku, takže sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa a nechajte sa unášať jej chuťou. Benjamin Chapman Whisk(e)y - je to viac ako nápoj, je to životný štýl.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)