DYC Destilerias y Crianza 8 Años Finest Old Whisky 40% Vol. 0,7l | Blended Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DYC Destilerias y Crianza 8 Años Finest Old Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite hladkú a bohatú chuť DYC Finest Old Whisky. Táto whisky, ktorá zreje dlhých osem rokov, vyžaruje komplexnú vôňu dubovej vanilky, zrelého ovocia a náznaku korenia. Vyrobená s dôkladnou pozornosťou k detailom sa môže pochváliť silným 40 % obsahom alkoholu, ktorý sľubuje intenzívnu, ale vyváženú chuť. Či už ste znalec whisky alebo nováčik vo svete liehovín, DYC Finest Old Whisky je lahôdkou pre vaše chuťové bunky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile. Pozdvihnite pohár na hladkú sofistikovanosť tejto nadčasovej klasiky. Pamätajte, že veľké chvíle sa oplatí vychutnávať. Užívajte si zodpovedne.

22,49 €

22,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si bohatú chuť DYC Destilerias y Crianza Finest Old Whisky. Tento prémiový destilát je vyrobený s odbornými znalosťami a vášňou a sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok. Táto jemná whisky, destilovaná v srdci Španielska, stelesňuje ducha remeselnej zručnosti a tradície.

Každý dúšok whisky DYC Destilerias y Crianza odhaľuje zložitú zmes chutí. Prvým tónom je bohatá, teplá sladkosť, po ktorej nasleduje náznak korenia a dlhotrvajúca dymová dochuť. Táto whisky, ktorá zreje osem rokov, má hĺbku chuti, ktorá je komplexná a zároveň jemná.

Táto tmavá, jantárovo sfarbená whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Robustný chuťový profil je určený na pomalé vychutnávanie, takže je ideálnou voľbou na pokojný večer doma alebo na výnimočnú oslavu. Vďaka hladkému záveru a silnému 40 % obsahu alkoholu si túto whisky najlepšie vychutnáte čistú alebo s ľadom.

Každá fľaša DYC Destilerias y Crianza Whisky odráža záväzok značky k vysokej kvalite. Whisky je balená v elegantne navrhnutej 0,7l fľaši, vďaka čomu je vynikajúcim darčekom alebo úžasným doplnkom vašej zbierky alkoholu.

Či už ste znalec whisky, alebo len začínate objavovať kvalitné liehoviny, DYC Destilerias y Crianza Finest Old Whisky je voľba, ktorú nebudete ľutovať. Táto whisky je svedectvom umenia destilácie a vytvára harmóniu chutí, ktorá je jedinečná a uspokojujúca. Objavte dokonalosť vyzretej whisky DYC Destilerias y Crianza Finest Old Whisky - nápoj, ktorý určite zapôsobí aj na tie najnáročnejšie chuťové bunky.
Tabuľka dát
DYC
Nové
chat Komentáre (0)