San Cosme Oaxaca Mexico Mezcal Joven 100% Agave 40% Vol. 0,7l | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

San Cosme Oaxaca Mexico Mezcal Joven 100% Agave 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, dymovú chuť mexického Mezcalu Joven San Cosme Oaxaca, vyrobeného zo 100 % agáve. Tento destilát sa môže pochváliť jedinečnou zmesou zemitých, ovocných a korenistých tónov, ktoré odborne vyvažujú jeho robustnú chuť. Vyrába sa v srdci mexického mesta Oaxaca a každá fľaša zachytáva podstatu svojho rodiska. Je ideálna na popíjanie alebo miešanie do koktailov a je povinnou jazdou pre každého nadšenca tequily a mezcalu! Spoznajte autentickú chuť Mexika so San Cosme Mezcal Joven.

41,89 €

41,89 € Bez DPH

Popis
Objavte autentickú chuť Mexika s naším San Cosme Oaxaca Mezcal Joven. Táto živá pálenka, vyrobená zo 100 % agáve, je povinnou jazdou pre všetkých znalcov alkoholu alebo tých, ktorí chcú spoznať svet mezcalu. Tento mezcal, ručne vyrábaný v slnkom zaliatej oblasti Oaxaca, sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom, ktorý svedčí o jeho pôvode.

San Cosme Oaxaca Mezcal Joven je o tradícii. Tento mezcal, vyrábaný starodávnymi technikami, je poklonom bohatej histórii regiónu. Od zberu agáve až po destiláciu destilátu sa každý krok vykonáva s náležitou starostlivosťou, čo zaručuje mezcal najvyššej kvality.

S každým dúškom uvoľnite svet chutí. Tento mezcal ponúka dokonalú rovnováhu sladkých tónov agáve, dymových podtónov a jemného korenistého nárazu. Vďaka hladkému, hrejivému zakončeniu ho s radosťou popíjate samostatne, ale výborne sa mieša aj do koktailov.

San Cosme Oaxaca Mezcal Joven je ideálny na pohostenie alebo ako darček a predstavuje skvelý spôsob, ako obohatiť svoju zbierku destilátov. Či už ste nováčikom v oblasti mezcalu alebo skúseným nadšencom, tento destilát na vás určite urobí trvalý dojem.

Tak prečo čakať? Vstúpte do podmanivého sveta mezcalu so San Cosme Oaxaca Mezcal Joven. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý čaká na vychutnanie. Je čas ochutnať ducha Mexika.
Tabuľka dát
San Cosme
Nové
chat Komentáre (0)