Patrón El Cielo Silver Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Patrón El Cielo Silver Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si jemnú a bohatú chuť striebornej tequily Patrón El Cielo. Tento veľkolepý destilát, vyrobený zo 100 % čistej modrej agáve, je dôkazom jemného umenia výroby tequily. Vychutnajte si svieže, sladké tóny, ktoré sa vám roztancujú na jazyku pri každom dúšku, a vychutnajte si teplý, dlhotrvajúci záver. Táto strieborná tequila nie je len nápojom, ale zážitkom, prezentovaným v luxusnej darčekovej škatuli, ktorá kričí o sofistikovanosti. Patrón El Cielo je ideálna na špeciálne príležitosti alebo len tak pre potešenie, je povinnou výbavou každého milovníka tequily. Objavte chuť skutočnej kvality ešte dnes!

163,09 €

163,09 € Bez DPH

Popis
Doprajte si rafinovanú chuť striebornej tequily Patrón El Cielo. Táto výnimočná strieborná tequila, vyrobená zo 100 % čistého modrého agáve Weber, určite poteší vaše chuťové bunky. Nie je to len nápoj, je to luxusný zážitok vo fľaši.

Táto tequila s hladkým a sviežim povrchom je ideálna na popíjanie čistej vody alebo na miešanie do vášho obľúbeného kokteilu. Destilovaná do dokonalosti má dokonalú rovnováhu sladkosti a štipľavosti, ktorá odráža skutočnú podstatu vysokokvalitnej agáve. Čistá, iskrivá farba tejto tequily odráža čistú, autentickú chuť, ktorá na vás čaká.

Krása tequily Patrón El Cielo Silver presahuje jej chuť. Samotná fľaša je dôkazom remeselnej zručnosti a pozornosti venovanej detailom, ktoré sú súčasťou každej kvapky tohto božského destilátu. Je ohromujúcim doplnkom každého domáceho baru a pútavým stredobodom na každom párty stole.

Táto tequila sa dodáva v štýlovej, elegantnej darčekovej škatuľke, takže je vynikajúcim darčekom pre znalcov tequily alebo tých, ktorí chcú preskúmať svet prémiových liehovín. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo jednoducho chcete niekoho potešiť niečím skutočne výnimočným, táto tequila Patrón El Cielo Silver je darček, ktorý určite urobí dojem.

Objavte znamenitú chuť Patrón El Cielo Silver Tequila. Nie je to len nápoj, je to dúšok čistého luxusu. Zažite to najlepšie, čo tequila ponúka. Zaslúžite si ju.
Tabuľka dát
Patrón
Nové
chat Komentáre (0)