El Tequileño Platinum Blanco 100% Agave 40% Vol. 0,7l | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

El Tequileño Platinum Blanco 100% Agave 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite výnimočnú chuť El Tequileño Platinum Blanco, prémiovej tequily vyrobenej zo 100 % agáve. Táto jemná, plná liehovina poteší vaše zmysly svojím bohatým chuťovým profilom. Je ideálna na popíjanie alebo miešanie do obľúbeného koktailu a je povinnou výbavou každého milovníka tequily. Pozdvihnite svoj zážitok z pitia s El Tequileño Platinum Blanco, ktorá je dôkazom umenia výroby tequily. Je to viac než len nápoj, je to cesta do srdca Mexika. Objavte jedinečnú esenciu tequily El Tequileño Platinum Blanco ešte dnes!

56,89 €

56,89 € Bez DPH

Popis
Zažite pravú esenciu Mexika s El Tequileño Platinum Blanco. Táto prémiová tequila je čistým pôžitkom pre znalcov aj príležitostných konzumentov. Ručne vyrobená zo 100 % modrej agáve prináša neprekonateľnú chuť, ktorá je hladká a osviežujúca.

Hneď po otvorení fľaše vás privíta svieža a sladká aróma, ktorá naznačuje jej bohaté dedičstvo. Číra, platinová farba svedčí o jeho nedotknuteľnej kvalite a prvý dúšok to potvrdí. Táto tequila s objemom alkoholu 40 % je silná, ale zároveň dostatočne jemná na to, aby ste si vychutnali každú jej kvapku. Jej dokonalá zmes sladkých a korenistých tónov vám zatancuje na jazyku a zanechá hrejivý, dlhotrvajúci záver.

Či už plánujete večierok, alebo pokojný večer, El Tequileño Platinum Blanco pozdvihne túto príležitosť. Vychutnajte si ho priamo, s ľadom alebo primiešaný do obľúbeného kokteilu - je dostatočne univerzálny na to, aby doplnil akýkoľvek nápoj.

Napriek svojej prémiovej kvalite sa El Tequileño Platinum Blanco dodáva vo veľkorysej fľaši, čo zaručuje, že sa oň budete môcť podeliť s priateľmi alebo si ho dopriať sami. Ale varujeme vás, že ak raz ochutnáte túto tequilu, už sa nikdy neuspokojíte s ničím menším.

Zažite chuť tradície, remeselnej zručnosti a autenticity s tequilou El Tequileño Platinum Blanco. Nie je to len nápoj, je to oslava živej mexickej kultúry. Pripravte sa na to, že vás uchváti - stačí jeden dúšok!
Tabuľka dát
El Tequileño
Nové
chat Komentáre (0)