Rooster Rojo BLANCO Tequila 100% de Agave 38% Vol. 0,7l | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rooster Rojo BLANCO Tequila 100% de Agave 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite odvážnu chuť Rooster Rojo Blanco Tequily, prémiového destilátu vyrobeného zo 100 % agáve. Táto jemná tequila ponúka hladkú, sviežu chuť, ktorá je ideálna na vychutnávanie priamo alebo na miešanie do vašich obľúbených koktailov. Vďaka svojmu robustnému profilu prináša Rooster Rojo Blanco Tequila energický nádych na každú oslavu. Vyrába sa v srdci Mexika a každý dúšok vás zavedie na cestu do krajiny tequily. Vychutnajte si autentickú chuť mexického dedičstva s Rooster Rojo Blanco Tequila. Obohaťte svoje stretnutia o jej jedinečný charakter a nechajte sa unášať dobrou zábavou!

28,99 €

28,99 € Bez DPH

Popis
Povedzte "Hola" Rooster Rojo Blanco Tequile, vašej novej značke pre všetko zábavné a slávnostné! Nie je to len tak hocijaká tequila. Je to prémiový alkohol zo 100 % agáve, ktorý s každým dúškom prenesie vaše chuťové poháriky na divokú jazdu do Mexika.

Tequila Rooster Rojo Blanco, vyrobená s nefalšovanou vášňou, je tak autentická, ako to len ide. Vyrába sa z najlepších rastlín modrej agáve, destiluje sa do dokonalosti a výsledkom je tequila, ktorá je hladká, čistá a plná chuti.

Jemnosť tejto tequily Blanco z nej robí ideálnu voľbu pre nováčikov v oblasti tequily aj pre skúsených konzumentov. Je robustná a zároveň rafinovaná, ponúka krásnu rovnováhu sladkého agáve a jemných tónov korenia a korenia. Je to všestranný destilát, ktorý si môžete vychutnať priamo, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu. Chce niekto Margaritu?

Rooster Rojo Blanco Tequila však nie je len o chuti. Je to aj tradícia. Je to o ctení starých metód výroby tequily a zároveň o pridaní moderného zvratu. Táto tequila je oslavou mexickej kultúry a pozýva vás, aby ste sa stali súčasťou tejto oslavy.

Či už teda plánujete oslavu, pokojný večer alebo len hľadáte jedinečný darček, Rooster Rojo Blanco Tequila je tou správnou voľbou. Je to viac než len fľaša tequily - je to chuť bohatého mexického dedičstva, ktorá vám bude doručená priamo domov.

Zažite pravého ducha Mexika s Rooster Rojo Blanco Tequila. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Rooster Rojo
Nové
chat Komentáre (0)