Curado Tequila BLANCO Espadín 40% Vol. 0,7l | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Curado Tequila BLANCO Espadín 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte jemnú a osviežujúcu chuť Curado Tequily Blanco Espadín. Táto prémiová tequila, vyrobená zo 100 % modrej agáve, ponúka dokonalú kombináciu sladkých a korenistých tónov. Jej robustná chuť a hodvábna textúra z nej robia nevyhnutnosť pre milovníkov tequily. Curado Tequila Blanco Espadín je ideálna na popíjanie čistej tequily alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu a je kľúčom k odhaleniu sveta bohatých, autentických mexických chutí. Vychutnajte si tradíciu tequily v každom dúšku. Doprajte si chuť čistoty ešte dnes s Curado Tequila Blanco Espadín.

41,99 €

41,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Curado Tequilu BLANCO Espadín, váš nový obľúbený destilát na vychutnanie. Táto tequila, odborne vyrobená zo 100 % čistého modrého agáve, stelesňuje bohaté tradície Mexika a ponúka autentický a výnimočný chuťový zážitok.

Od okamihu otvorenia fľaše vás privíta podmanivá vôňa čerstvej agáve, jemné kvetinové tóny a nádych citrusov. Napite sa a objavíte hladký, živý chuťový profil so sladkým agávom, štipkou korenia a čistým, sviežim záverom. Či už ste znalec tequily alebo zvedavý nováčik, Curado Tequila BLANCO Espadín vás určite zaujme svojou vynikajúcou chuťou a kvalitou.

Táto tequila nie je určená len na panáky. Vďaka svojej všestrannej chuti je dokonalým základom pre vaše obľúbené koktaily, alebo si ju môžete vychutnať čistú či s ľadom a vychutnať si tak čistý, nefalšovaný zážitok z tequily. Každý dúšok Curado Tequily BLANCO Espadín je oslavou ducha Mexika, ktorá vás svojou znamenitou chuťou prenesie do srdca agávových polí.

Curado Tequila BLANCO Espadín je dôkazom umenia výroby tequily. Starostlivo vyrobená a starostlivo destilovaná je poctou tým, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Nechytajte nás len za slovo, ochutnajte ju sami a spoznajte pravú podstatu prémiovej tequily.

Nezabudnite, že dobrá tequila sa nielen konzumuje, ale aj vychutnáva. Nalejte si teda pohár Curado Tequila BLANCO Espadín, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si chuť tej najlepšej mexickej tequily. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)