Amatiteña Tequila Blanco 100% Puro de Agave 42% Vol. 0,7l | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amatiteña Tequila Blanco 100% Puro de Agave 42% Vol. 0,7l

1.00 kg

78,29 €

78,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám tequilu Amatiteña Blanco, 100% Puro de Agave, ktorá sa môže pochváliť pôsobivým 42% obsahom alkoholu. Táto prémiová tequila je majstrovskou triedou autenticity a remeselného spracovania a ponúka jedinečný zážitok z pitia, ktorý je bohatý na tradíciu aj chuť. Ako svoje USP uvádza, že Amatiteña Tequila Blanco sa destiluje z najčistejších rastlín modrej agáve, čo sľubuje jemnú a robustnú chuť, ktorá nemá na trhu obdobu.

Kľúčové vlastnosti:

- 100% Puro de Agave: Na rozdiel od mixto tequily sa Amatiteña Tequila Blanco vyrába výlučne z rastliny modrej agáve, čo zaručuje čistý a vysokokvalitný produkt. Táto vlastnosť zaručuje jemnejšiu a komplexnejšiu chuť, ktorá je zbavená drsnosti, ktorá sa často spája s miešanými tequilami.

- objem alkoholu 42 %: Tequila Amatiteña Blanco s vyšším obsahom alkoholu ako väčšina tequíl prináša silný a plný zážitok. Táto vlastnosť zvýrazňuje chuťový profil destilátu, takže je ideálnou voľbou na popíjanie alebo miešanie do koktailov.

- Tradičný destilačný proces: Naša tequila sa vyrába pomocou osvedčených destilačných metód, ktoré zachovávajú prirodzené chute rastliny agáve. Výsledkom tohto procesu je tequila, ktorá je bohatá, jemná a plná charakteru.

- fľaša s objemom 0,7 l: Veľkorysá fľaša s objemom 0,7 l vám zaručí, že sa o ňu budete môcť podeliť s priateľmi alebo si ju časom vychutnať. Jej elegantný dizajn z nej zároveň robí štýlový doplnok každého baru alebo zbierky alkoholu.

Návod na použitie: Vložte do fľaše a nechajte ju stáť na mieste:

Aby ste naplno ocenili komplexnú chuť Amatiteña Tequily Blanco, najlepšie si ju vychutnáte čistú alebo s ľadom. Nalejte malé množstvo do pohára s tequilou a pred popíjaním ju nechajte niekoľko minút dýchať. Vždy pamätajte na zodpovednú konzumáciu a uvedomte si vysoký obsah alkoholu.

Porovnanie produktov:

V porovnaní s inými tequilami na trhu vyniká Amatiteña Tequila Blanco svojou čistotou a tradičným destilačným procesom. Zatiaľ čo mnohé značky ponúkajú miešané tequily, náš produkt 100% Puro de Agave prináša vynikajúcu chuť a kvalitu. Okrem toho je Amatiteña Tequila Blanco napriek svojim prémiovým vlastnostiam cenovo konkurencieschopná, čo z nej robí vynikajúci pomer ceny a kvality.

Na záver možno povedať, že Amatiteña Tequila Blanco je viac než len liehovina; je to oslava tradície, kvality a autenticity. Či už ste znalec tequily alebo príležitostný konzument, tento výrobok sľubuje nezabudnuteľný zážitok, ktorý je chuťovo výrazný a uspokojujúci. Zažite to najlepšie, čo tequila ponúka, s Amatiteña Tequila Blanco 100% Puro de Agave 42% obj. 0,7 l.
Tabuľka dát
Amatiteña
Nové
chat Komentáre (0)