Gran Cava de Oro Tequila PLATA TAHONA 100% de Agave Azul 42% Vol. 0,7l | Blanco, Plata a Silver Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gran Cava de Oro Tequila PLATA TAHONA 100% de Agave Azul 42% Vol. 0,7l

1.00 kg

88,09 €

88,09 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Gran Cava de Oro Tequila PLATA TAHONA, prémiovú tequilu, ktorá stelesňuje ducha Mexika. Táto tequila je vyrobená zo 100 % modrej agáve a ponúka jedinečný zážitok z pitia. Jej jedinečný predajný potenciál spočíva v tradičnom procese Tahona, ktorý zvýrazňuje chuť a vytvára autentickú, jemnú chuť, ktorú ocenia znalci tequily.

Tequila Gran Cava de Oro PLATA TAHONA nie je len nápojom, ale aj svedectvom bohatého dedičstva výroby tequily. Je to výrobok, ktorý rezonuje s kľúčovými slovami "prémiová tequila", "100 % modrá agáva" a "proces Tahona"

Kľúčové vlastnosti:

- Vyrobené zo 100 % modrej agáve: To zaručuje čistú, prirodzenú chuť, ktorá ju odlišuje od iných tequíl. Použitie Blue Agave dodáva tequile jedinečnú sladkosť a hĺbku, vďaka čomu je ideálnou voľbou na popíjanie alebo miešanie do koktailov.

- Tradičný proces Tahona: Tento starodávny spôsob výroby tequily zahŕňa drvenie varenej agáve veľkým kamenným kolesom, čím sa získava šťava prirodzeným, nefiltrovaným spôsobom. Tento proces zvýrazňuje chuť a dodáva tequile jemnú, bohatú chuť.

- Objem alkoholu 42 %: Táto tequila s vyšším objemom alkoholu poskytuje silný chuťový profil, ktorý je intenzívny a uspokojivý.

- Fľaša s objemom 0,7 l: Veľkorysá veľkosť fľaše zaručuje, že sa o ňu môžete podeliť s priateľmi a rodinou, takže je skvelou voľbou na večierky a stretnutia.

Ako si tequilu vychutnať:

Aby ste si tequilu Gran Cava de Oro PLATA TAHONA naplno vychutnali, je najlepšie ju piť čistú alebo s ľadom. Nalejte odmerku do pohára s tequilou, nechajte ju chvíľu dýchať a potom si vychutnajte jej komplexnú chuť. Vždy nezabudnite piť zodpovedne a vychutnajte si jedinečný zážitok, ktorý táto prémiová tequila ponúka.

Komparatívna výhoda:

V porovnaní s inými tequilami na trhu vyniká tequila Gran Cava de Oro PLATA TAHONA tradičným postupom Tahona a 100 % obsahom modrej agáve. Zatiaľ čo iné značky môžu robiť kompromisy v zložkách alebo výrobných postupoch, táto tequila si zachováva svoj záväzok kvality a autenticity. Navyše jej konkurenčná cena ponúka vynikajúcu hodnotu za prémiový produkt.

Vo svete tequily je Gran Cava de Oro Tequila PLATA TAHONA výnimočnou voľbou. Jej oddanosť tradičnému procesu Tahona a používanie 100 % modrého agáve ju na trhu odlišuje. Či už ste znalec tequily alebo príležitostný konzument, táto tequila ponúka jedinečný, príjemný zážitok. Tak prečo čakať? Objavte bohatú, jemnú chuť tequily Gran Cava de Oro PLATA TAHONA ešte dnes.
Tabuľka dát
Cava de Oro
Nové
chat Komentáre (0)