Polz Grauer Burgunder Südsteiermark DAC 2020 13% Vol. 1,5l in Geschenkbox | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Polz Grauer Burgunder Südsteiermark DAC 2020 13% Vol. 1,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte rafinovanú chuť vína Polz Grauer Burgunder, veľkolepého vína zo zelených viníc Südsteiermark DAC. Toto jedinečné víno, zabalené v elegantnej darčekovej krabici, je nádherným potešením pre každého milovníka vína. S veľkorysým obsahom alkoholu sľubuje robustnú chuť, ktorá pretrváva na jazyku. Vychutnajte si bohaté, vrstevnaté tóny tohto výnimočného vína, ktoré je ideálne na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na pozdvihnutie vašich každodenných jedál. Ponorte sa do zážitku z degustácie vína, v ktorom sa snúbi tradícia s modernosťou. Kúpte si víno Polz Grauer Burgunder ešte dnes a ochutnajte ten rozdiel!

40,99 €

40,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám víno Polz Grauer Burgunder, ktoré skutočne vystihuje srdce Südsteiermark DAC. Tento plný klenot, ktorý je lahodnou pochúťkou pre všetkých milovníkov vína, je zjavením v každom dúšku. S vínom Polz Grauer Burgunder neochutnávate len víno, ale zažívate harmonickú zmes tradície, vášne a inovácie.

Víno Polz Grauer Burgunder je produktom starostlivej výroby vína, ktoré s láskou vzniká v malebných vinohradoch Südsteiermark DAC. Táto oblasť, známa svojím jedinečným podnebím a pôdou bohatou na minerály, dodáva vínu jeho osobitý charakter a chuť.

Keď otvoríte túto fľašu, privíta vás očarujúca vôňa, ktorá dráždi vaše zmysly. Víno Polz Grauer Burgunder je symfóniou chutí s jemnými tónmi zrelých hrušiek a jabĺk, ktoré sú dokonale vyvážené jemným nádychom orieškov. Záver je dlhý, osviežujúci a úplne uspokojujúci.

Či už ste skúsený someliér, alebo príležitostný milovník vína, Polz Grauer Burgunder vás určite zaujme. Je to ideálny spoločník na príjemnú večeru, slávnostnú oslavu alebo pokojný večer plný relaxu. Kombinujte ho so svojimi obľúbenými jedlami alebo si ho vychutnajte samostatne, každý dúšok bude nezabudnuteľným okamihom.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu chuti a tradície s vínom Polz Grauer Burgunder. Zažite kúzlo Südsteiermark DAC v každej kvapke. Veď život je príliš krátky na obyčajné víno. Na zdravie na výnimočné chvíle s vínom Polz Grauer Burgunder!
Tabuľka dát
Polz
Nové
chat Komentáre (0)