JP. Chenet Delicious MEDIUM SWEET Moelleux Blanc 2022 11,5% Vol. 0,75l | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JP. Chenet Delicious MEDIUM SWEET Moelleux Blanc 2022 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Ponorte sa do sveta francúzskych vín s JP. Chenet Delicious Medium Sweet Moelleux Blanc. Toto nádherne vyvážené biele víno poteší vaše chuťové bunky svojou stredne sladkou chuťou a bohatou, zaoblenou chuťou. Vyrobené s láskou v srdci Francúzska je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí ocenia dobré víno s nádychom sladkosti. Je hladké, svieže a ideálne na akúkoľvek príležitosť - či už ide o večeru, pokojný večer doma alebo oslavu. Vďaka svojmu krásnemu zlatistému odtieňu a omamnej vôni JP. Chenet určite zapôsobí. Vezmite si fľašu a vychutnajte si autentický zážitok z francúzskeho vína!

7,59 €

7,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si lahodnú chuť JP. Chenet Delicious Medium Sweet Moelleux Blanc. Toto vynikajúce biele víno je dokonalou kombináciou chuti a jemnosti, ktorá poteší všetky vaše zmysly. Vyrobené s láskou v srdci Francúzska je dôkazom nadčasovej tradície výroby kvalitného vína.

Každý dúšok JP. Chenet Delicious Medium Sweet Moelleux Blanc vás unesie na cestu po sviežich viniciach a slnkom zaliatom hrozne. Víno je stredne sladké, dosahuje dokonalú rovnováhu medzi suchým a sladkým, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí majú radi víno nie príliš sladké, ale zďaleka nie suché. Má jemnú, zamatovú štruktúru, ktorá tancuje na jazyku a zanecháva pretrvávajúcu chuť ovocnej sviežosti.

Či už ste skúsený milovník vína alebo nováčik vo svete vín, JP. Chenet Delicious Medium Sweet Moelleux Blanc si určite podmaní vaše chuťové poháriky. Jeho ľahké telo v kombinácii s jemným, ale výrazným chuťovým profilom z neho robí univerzálnu voľbu na kombinovanie s rôznymi kuchyňami. Od morských plodov cez šaláty, dezerty až po syry - toto víno sa hodí ku všetkým.

JP. Chenet Delicious Medium Sweet Moelleux Blanc je prezentované v pútavej fľaši, ktorá je rovnako elegantná ako víno, ktoré obsahuje. Charakteristické krivky fľaše JP Chenet spolu so živými farbami z nej robia štýlový doplnok každej zbierky vín alebo ideálny darček pre milovníkov vína.

Nakoniec, toto víno je viac ako len nápoj. Je to zážitok, únik do očarujúceho sveta francúzskych viníc a oslava jednoduchých životných radostí. Tak prečo čakať? Vezmite si fľašu JP. Chenet Delicious Medium Sweet Moelleux Blanc ešte dnes a nechajte sa unášať dobrou náladou!
Tabuľka dát
JP. Chenet
Nové
chat Komentáre (0)