MICHAEL Cabernet Blanc PIWI 2023 12,5% Vol. 0,75l | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MICHAEL Cabernet Blanc PIWI 2023 12,5% Vol. 0,75l

1.00 kg

14,99 €

14,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám MICHAEL Cabernet Blanc PIWI - skutočne výnimočné víno, ktoré pozdvihne váš chuťový zážitok na novú úroveň. Tento luxusný Cabernet Blanc nie je len fľaša vína, je to cesta chuti, ktorá určite nadchne vaše zmysly.

Náš MICHAEL Cabernet Blanc PIWI je stelesnením rafinovanej elegancie. Vyrobené z toho najlepšieho hrozna sa vyznačuje dokonalou rovnováhou bohatej chuti a osviežujúcej kyslosti. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, od šťavnatého tropického ovocia až po jemné tóny medu a vanilky. Jedinečný chuťový profil tohto vína sa dosiahol vďaka starostlivému obhospodarovaniu viníc a inovatívnym technikám výroby vína.

Cabernet Blanc PIWI však nie je len o chuti. Žiarivý zlatý odtieň je vizuálnym potešením, ktoré dokonale dopĺňa svieži a ovocný charakter vína. Elegantný dizajn fľaše dodáva nádych sofistikovanosti pri každej príležitosti, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov vína alebo elegantným doplnkom vašej zbierky vín.

To, čo víno MICHAEL Cabernet Blanc PIWI odlišuje, je jeho ekologický výrobný proces. Výraz "PIWI" označuje nové plemeno odrôd hrozna odolných voči chorobám, čím sa znižuje potreba chemického ošetrovania. To znamená, že každá fľaša MICHAEL Cabernet Blanc PIWI je dôkazom nášho záväzku k udržateľnej výrobe vína.

Či už usporadúvate večeru, oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, MICHAEL Cabernet Blanc PIWI je vaším dokonalým spoločníkom. Vďaka svojej univerzálnosti sa fantasticky hodí k širokej škále jedál, od morských plodov a hydiny až po krémové cestoviny a syry.

MICHAEL Cabernet Blanc PIWI je viac ako len víno. Je to zážitok luxusu, elegancie a udržateľnosti, ktorý vo vás zanechá túžbu po ďalšom dúšku. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a vydajte sa na nezabudnuteľnú cestu chuti.
Tabuľka dát
Michael
Nové
chat Komentáre (0)