Domäne Wachau Gelber Muskateller Terrassen 2023 12% Vol. 0,75l | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domäne Wachau Gelber Muskateller Terrassen 2023 12% Vol. 0,75l

1.40 kg
Domäne Wachau Gelber Muskateller Terrassen je špičkové biele víno, ktoré sa vyznačuje jemnými tónmi muškátového orieška a sviežou kyselinkou. Pochádza z malebných terás v doline rieky Wachau, kde sa vďaka jedinečným klimatickým podmienkam rodia výnimočné vína. Vôňa kvetov a citrusov vás okamžite očarí a chuť vás prenesie priamo do srdca rakúskych viníc. Toto víno je ideálnym spoločníkom pre letné večery či slávnostné príležitosti. Pripite si sklenkou tohto výnimočného muškátového vína a vychutnajte si kúsok rakúskej vinársko-oblasti Wachau priamo u vás doma.

12,79 €

12,79 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si znamenitú chuť vína Domäne Wachau Gelber Muskateller Terrassen, ktoré sľubuje, že očarí vaše zmysly. Toto nádherné víno je oslavou bohatej chuti a dráždivej arómy a ponúka dokonalú rovnováhu sladkosti a kyslosti.

Toto víno, jemne vyrobené na slnkom zaliatych terasách Wachau, je skutočným stelesnením štedrosti prírody. Zaujme intenzívnou vôňou bazového kvetu, citrusov a exotického ovocia. Po dúšku sa odhalí živé ovocné podnebie, ktoré elegantne podčiarkuje osviežujúca mineralita.

Gelber Muskateller Terrassen nie je len víno, je to zážitok. Vďaka ľahkému telu a sviežemu záveru je ideálnym doplnkom k obľúbeným jedlám z morských plodov alebo pikantnej ázijskej kuchyni.

Pôvab tohto vína sa neobmedzuje len na jeho chuť. V okamihu, keď ho nalejete do pohára, vás očarí jeho zlatistý odtieň, ktorý dodá vášmu stolovaniu nádych luxusu.

Tak prečo čakať? Doprajte si zmyslové potešenie, ktorým je Domäne Wachau Gelber Muskateller Terrassen, a nechajte sa jeho očarujúcou chuťou uniesť do malebných viníc Wachau. Je to viac než len fľaša vína, je to váš pas na nezabudnuteľnú cestu chutí.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)