Weinhof Ulrich St. Anna Chardonnay Vulkanland Steiermark DAC 2021 13% Vol. 0,75l | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Weinhof Ulrich St. Anna Chardonnay Vulkanland Steiermark DAC 2021 13% Vol. 0,75l

1.40 kg
Objavte chuť skutočného chardonnay s Weinhof Ulrich St. Anna Chardonnay Vulkanland Steiermark DAC. Toto elegantné a svieže víno pochádza z vysočiny Vulkanland v Steiermarku, oblasti známej svojimi vulkanickými pôdami, ktoré vínu dodávajú jedinečný charakter. Weinhof Ulrich vyrába víno s láskou a starostlivosťou, ktorá sa prejavuje v každej fľaši. Tento Chardonnay je jemné, s nádychmi citrusových plodov a kvetinových tónov, ktoré zanechávajú dlhotrvajúci dojem. Vychutnajte si ho samostatne alebo ako doplnok k morským plodom či bielemu mäsu. To je skutočne víno, ktoré si zamilujete.

13,89 €

13,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Uvoľnite chute Weinhof Ulrich St Anna Chardonnay Vulkanland Steiermark DAC! Toto výnimočné Chardonnay sa zrodilo v srdci regiónu Vulkanland Steiermark, ktorý je známy svojou vulkanickou pôdou a jedinečnou mikroklímou, ktorá dodáva vínu vynikajúcu komplexnosť.

Rodinný vinohrad Weinhof Ulrich dokonale využil podstatu terroir a vytvoril Chardonnay, ktoré je elegantné a zároveň plné. Chardonnay Svätá Anna je lákavou zmesou chrumkavých jabĺk, príťažlivých hrušiek a náznaku krémovej vanilky. Jeho dobre vyvážená kyslosť dokonale tancuje s jemným podtónom minerality, vďaka čomu je neodolateľným spoločníkom vašich obľúbených jedál.

S každým dúškom zažijete harmonickú súhru chutí, ktoré jemne zotrvávajú na jazyku a zanechávajú vo vás túžbu po ďalších dúškoch. Toto víno nie je len nápoj, je to cesta - cesta po zvlnených viniciach Vulkanland Steiermark, kde je každý hrozienok pestovaný do dokonalosti.

Či už ste skúsený milovník vína alebo nováčik vo svete Chardonnay, Weinhof Ulrich St. Anna Chardonnay Vulkanland Steiermark DAC je neopakovateľným zážitkom. Ideálne na príležitostné večere, špeciálne príležitosti alebo jednoducho na oddych, toto víno pozdvihne vaše chvíle.

Tak prečo nepotešiť svoje zmysly touto chuťou Vulkanland Steiermark? Nalejte si pohár Weinhof Ulrich St. Anna Chardonnay a nechajte na seba pôsobiť čaro vinice. Vďaka bohatej chuti, pozoruhodnej kvalite a nepopierateľnému šarmu je toto Chardonnay viac než len víno - je to oslava vo fľaši.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)