Adam-Lieleg Sauvignon Blanc Steiermark DAC 2023 12,5% Vol. 0,75l | Biele víno | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Adam-Lieleg Sauvignon Blanc Steiermark DAC 2023 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Poznajte náš Adam-Lieleg Sauvignon Blanc Steiermark DAC - biely víno, ktoré vás očarí svojou jedinečnou chutou a vôňou. Toto víno je dokonalou kombináciou jemnosti a intenzity s dotykom egrešu, citróna a guľky. Výnimočný sortiment, ktorý pochádza zo Steiermarku, oblasti známej pre svoje kvalitné vina. Adam-Lieleg Sauvignon Blanc je skvost, ktorý ocení každý milovník vína. Vhodné na oslavy, romantické večere alebo len tak, na užitie v tichu domova. Ochutnajte a nechajte sa unášať jeho lahodným buketom.

16,89 €

16,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Adam-Lieleg Sauvignon Blanc Steiermark DAC, podmanivé víno, ktoré vaše chuťové poháriky vezme na úžasnú cestu. Toto vynikajúce víno stelesňuje čistú eleganciu, spája v sebe brilantnú zmes bohatých chutí a jemných nuáns, ktoré z každého dúšku robia nezabudnuteľný zážitok.

Toto víno Sauvignon Blanc, ktoré vzniklo v bujných viniciach Steiermark, je dôkazom majstrovstva vinárstva Adam-Lieleg. Každá fľaša je naplnená prísľubom kvality a prináša chuť, ktorá je neustále veľkolepá. Jeho ľahký, svieži a suchý charakter je dokonale vyvážený so stredným telom, čo z neho robí univerzálnu voľbu na každú príležitosť.

Adam-Lieleg Sauvignon Blanc Steiermark DAC je skutočnou pastvou pre zmysly. V okamihu, keď otvoríte zátku, vás privíta jeho voňavý buket so živou zmesou tropického ovocia a citrusových tónov. V chuti je to dráždivý tanec sviežich, pikantných chutí s tónmi limetky, egreša a marakuje, ktoré sú zabalené do minerálneho záveru.

Tento Sauvignon Blanc nie je len víno, je to zážitok. Krásne sa kombinuje s rôznymi jedlami, od grilovaných morských plodov a krémových cestovín až po pikantný kozí syr a čerstvé šaláty. Či už usporadúvate večierok, alebo si vychutnávate pokojný večer doma, toto víno vás určite zaujme svojou úžasnou komplexnosťou a osviežujúcou chuťou.

Na záver možno povedať, že víno Adam-Lieleg Sauvignon Blanc Steiermark DAC je povinnou jazdou pre každého milovníka vína. Je dokonalou kombináciou sofistikovanosti a jednoduchosti, ktorá prináša čaro štajerských viníc priamo do vášho pohára. Tak prečo čakať? Doprajte si podmanivé čaro tohto výnimočného Sauvignonu Blanc ešte dnes!
Tabuľka dát
Adam-Lieleg
Nové
chat Komentáre (0)