Silver Seal Old Navy Rum Edition 2018 57% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Barbadoský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silver Seal Old Navy Rum Edition 2018 57% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú, výraznú chuť rumu Silver Seal Old Navy v elegantnej darčekovej škatuľke. Táto exkluzívna edícia rumu plná robustných chutí je dokonalou pochúťkou pre tých, ktorí oceňujú vysokokvalitný alkohol. Vychutnajte si hladké, intenzívne tóny a pretrvávajúcu dochuť, ktorá ho odlišuje od ostatných. Tento rum, ideálny ako darček alebo do vašej osobnej zbierky, je viac ako len nápoj, je to zážitok. Ponorte sa do sveta prémiových liehovín s rumom Silver Seal Old Navy. Na zdravie a dobré časy pred vami!

84,29 €

84,29 € Bez DPH

Popis
Vydajte sa na plavbu a vydajte sa na cestu za chuťou s naším rumom Silver Seal Old Navy. Tento nádherne spracovaný nápoj uložený v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre náročného nadšenca rumu vo vašom živote.

Náš rum Silver Seal Old Navy je plný, robustný rum, ktorý sa vracia do čias starých námorníckych tradícií, keď si námorníci na šírom mori denne dopriali dávku rumu. Tento rum, ktorého objem je 57 %, nie je určený pre ľudí so slabým srdcom. Má v sebe punc, presne taký, aký mali radi starí námorníci.

Rum Silver Seal Old Navy je dokonale vyzretý, čo mu dodáva hlbokú, bohatú farbu a teplý, hladký záver. Vkusné tóny dubového dreva, korenia a melasy sú vyvážené tónmi tropického ovocia a vanilky a ponúkajú vynikajúci zážitok z pitia.

Či už ste milovníkom rumu, alebo len človek, ktorý si rád vychutná dobrý nápoj, rum Silver Seal Old Navy musíte vyskúšať. Je skvelý s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu. Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo niekomu výnimočnému fľašu rumu Silver Seal Old Navy. Je to viac ako len nápoj, je to cesta po šírom mori plná chutí a histórie.

Nezabudnite, že najlepšie príbehy sú ako najlepší rum - nikdy nezostarnú. Nechajte teda rum Silver Seal Old Navy Rum, aby sa stal začiatkom vášho ďalšieho veľkého príbehu. Na zdravie na skvelé dobrodružstvá a ešte lepší rum!
Tabuľka dát
Silver Seal
Nové
chat Komentáre (0)