Plantation Rum BARBADOS Single Cask Maury Wine Cask Finish 2011 48,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Barbadoský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum BARBADOS Single Cask Maury Wine Cask Finish 2011 48,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte bohatú exotickú chuť rumu Plantation Rum Barbados Single Cask Maury Wine Cask Finish. Tento jedinečný rum, ktorý zreje v sude Maury Wine Cask, získava svoju nezabudnuteľnú chuť z teplého tropického podnebia Barbadosu. Každý dúšok odhaľuje hlboké vrstvy opečeného dubového dreva, zrelého banánu a sladkej melasy, ktoré sú krásne vyvážené náznakom korenistého korenia - čo svedčí o jeho luxusnom dokončení v sude po víne Maury. Zabalená v elegantnej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre milovníkov rumu alebo honosným potešením pre vás. Zažite esenciu Karibiku s každou kvapkou tohto ambrózneho, plného rumu.

47,29 €

47,29 € Bez DPH

Popis
Objavte vznešenú chuť nášho rumu Plantation Rum Barbados Single Cask, ktorý je dokončený v sude po víne Maury. Tento jedinečný rum je skvostom pre znalcov aj príležitostných konzumentov. Náš rum pochádza zo slnkom zaliatych pláží Barbadosu a v každom dúšku stelesňuje ducha trópov.

Náš rum Plantation sa vyrába tradičnými metódami, ktoré zaručujú autentickú a lákavú chuť. Zreje v jedinom sude, čo zaručuje jedinečnú hĺbku chuti. Skutočné kúzlo však nastane, keď ho dokončíme v sude na víno Maury. Tento proces dodáva rumu výraznú sladkosť a komplexnosť, vďaka čomu sa z neho stáva skutočne pozoruhodný destilát.

Prvý dúšok tohto rumu vás teleportuje do Karibiku s bohatými tónmi tropického ovocia, vanilky a korenia. Záver v sude Maury Wine Cask dodáva vrstvy tmavej čokolády a tóny červeného vína, čím vytvára symfóniu chutí, ktoré tancujú na vašom podnebí. Záver je dlhotrvajúci a hladký, zanecháva stopu tepla a korenia.

Náš rum Plantation Rum Barbados Single Cask Maury Wine Cask Finish sa plní do fliaš s výraznou silou, ktorá umožňuje vyniknúť robustnej chuti. Či už si ho vychutnáte priamo, s ľadom alebo v klasickom koktailu, určite vás zaujme svojou hĺbkou a komplexnosťou.

Tento rum je zabalený v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre milovníkov rumu. Ale neberte nás len za slovo. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si chuť Barbadosu. Zažite čaro nášho rumu Plantation Rum Barbados Single Cask Maury Wine Cask Finish ešte dnes.
Tabuľka dát
Plantation
Nové
chat Komentáre (0)