Berry Bros. & Rudd 12 Years Old BARBADOS Single Cask Rum 62,6% Vol. 0,7l | Barbadoský rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berry Bros. & Rudd 12 Years Old BARBADOS Single Cask Rum 62,6% Vol. 0,7l

1.00 kg

126,09 €

126,09 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám rum Berry Bros. & Rudd 12 Years Old BARBADOS Single Cask Rum, výnimočnú zmes bohatej chuti a prvotriednej kvality, ktorá sľubuje nezabudnuteľný chuťový zážitok. Tento rum s objemom 62,6 % obj. a objemom 0,7 l je jedinečnou zmesou, ktorá zreje 12 rokov a ponúka výraznú chuť, ktorá ho odlišuje od ostatných. Jeho jedinečná predajná ponuka spočíva v zrení v jednom sude, čo je proces, ktorý zlepšuje chuťový profil rumu a poskytuje jedinečnú, bezkonkurenčnú chuť.

Kľúčové vlastnosti:

- Zreje 12 rokov: BARBADOS 12 Years Old Single Cask Rum dozrieval 12 rokov, čím sa zabezpečila jeho zrelá, dobre vyvinutá chuť. Tento dlhý proces zrenia umožňuje rumu rozvinúť hlboký, bohatý chuťový profil, ktorý je komplexný a uspokojivý.

- Zrenie v jednom sude: Tento proces zahŕňa zrenie rumu v jedinom sude, čo umožňuje rumu absorbovať jedinečné vlastnosti dreva, čím sa zvýrazní jeho chuť a vôňa. Vďaka tomu získava rum charakteristickú chuť, ktorú nemožno zopakovať inými metódami.

- Vysoký obsah alkoholu: Tento rum s objemom 62,6 % je robustný a plný. Ponúka silný, intenzívny chuťový zážitok, ktorý určite uspokojí milovníkov rumu.

- Prémiová kvalita: Berry Bros. & Rudd je renomovaná značka známa svojou oddanosťou kvalite. Tento rum nie je výnimkou a ponúka prémiový zážitok z pitia, ktorý je o triedu lepší ako ostatné.

Použitie výrobku: Vhodné pre všetkých, ktorí chcú piť rum:

Aby ste rum Berry Bros. & Rudd 12 Years Old BARBADOS Single Cask Rum plne ocenili, odporúčame ho popíjať čistý alebo s ľadom. Nalejte malé množstvo do pohára a pred tým, ako si dáte dúšok, venujte čas vychutnávaniu jeho bohatej arómy. Rovnako ako pri všetkých nápojoch s vysokým obsahom alkoholu je dôležité konzumovať tento rum zodpovedne.

Porovnávacia analýza:

Hoci sú na trhu aj iné 12-ročné rumy, Berry Bros. & Rudd 12 Years Old BARBADOS Single Cask Rum vyniká procesom zrenia v jednom sude. Tento jedinečný spôsob zrenia dodáva rumu charakteristický chuťový profil, ktorému sa len ťažko vyrovná. Okrem toho jeho vysoký obsah alkoholu ponúka robustný, intenzívny chuťový zážitok, ktorý ocenia znalci rumu. Napriek týmto prémiovým vlastnostiam je tento rum za konkurencieschopnú cenu a ponúka vynikajúci pomer ceny a kvality.

Na záver možno konštatovať, že rum Berry Bros. & Rudd 12 Years Old BARBADOS Single Cask Rum je prémiový výrobok, ktorý ponúka jedinečný, bohatý chuťový zážitok. Jeho 12-ročný proces zrenia, zrenie v jednom sude a vysoký obsah alkoholu spolu vytvárajú rum, ktorý je skutočne triedou sám o sebe. Či už ste nadšencom rumu, alebo jednoducho hľadáte vysokokvalitný nápoj, ktorý si môžete vychutnať, tento rum je fantastickou voľbou.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)