Whitley Neill London Dry DISTILLER'S CUT Gin 43% Vol. 0,7l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whitley Neill London Dry DISTILLER'S CUT Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte hladkú a osviežujúcu chuť whitley neill London Dry DISTILLER'S CUT Gin. Tento prémiový destilát je vyrobený s vášňou a zručnosťou a ponúka jedinečnú zmes rastlinných látok, ktorá povzbudzuje zmysly. Či už ide o bežný večer s priateľmi alebo výnimočnú oslavu, tento gin je dokonalou voľbou. Je to viac než len nápoj, je to zážitok, ktorý vás vezme na vzrušujúcu cestu chutí. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta ginu Whitley Neill a pozdvihnite svoj zážitok z ginu na vyššiu úroveň. Nezabudnite, že to nie je len gin, je to Whitley Neill DISTILLER'S CUT.

24,89 €

24,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Whitley Neill London Dry Distiller's Cut Gin - vášho nového obľúbeného nápoja. Tento gin, ručne vyrábaný v srdci Londýna, ponúka výnimočnú zmes tradičných rastlinných ingrediencií s nádychom exotického korenia. S robustným obsahom alkoholu v krvi je ideálny na prípravu sofistikovaných koktailov alebo na jednoduché vychutnávanie s ľadom.

The Distiller's Cut je špeciálna edícia, ktorá ponúka jedinečný, bohatší chuťový profil, ktorý ju odlišuje od jej kolegov. Každý dúšok tohto ginu je cesta, ktorá sa začína výbuchom bobúľ borievky, nasleduje jemná rovnováha citrusov a korenia a končí sa dlhotrvajúcim, zemitým záverom. Je to sen milovníkov ginu, ktorý v sebe spája tie najlepšie prvky tradičného ginu London Dry s moderným, jedinečným nádychom.

Tento gin nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Prezentovaný v nádherne navrhnutej fľaši je výrazným doplnkom každého barového vozíka. Či už ste znalec ginu, alebo práve začínate svoju cestu za ginom, Whitley Neill London Dry Distiller's Cut Gin musíte vyskúšať. Je to viac než len nápoj, je to oslava umenia destilácie.

Tak prečo sa neponoriť do sveta kvalitných liehovín? Vezmite si fľašu Whitley Neill London Dry Distiller's Cut Gin ešte dnes a pozdvihnite svoju koktailovú hru. Nezabudnite, že skvelé momenty sa začínajú skvelým ginom. Na zdravie!
Tabuľka dát
Whitley Neill
Nové
chat Komentáre (0)