Whitley Neill CONNOISSEUR'S CUT London Dry Gin 47% Vol. 0,7l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whitley Neill CONNOISSEUR'S CUT London Dry Gin 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spoznajte jedinečnú chuť ginu Whitley Neill Connoisseur's Cut London Dry. Tento prémiový gin, vyrobený zo zmesi exotických rastlinných látok, ponúka bohatú, jemnú chuť, ktorá je ideálna na vašu ďalšiu koktailovú párty. Či už ste znalec ginu, alebo si jednoducho vychutnávate dobrý drink, tento gin na vás určite urobí dojem. Popustite uzdu svojmu vnútornému mixológovi a vytvorte úžasné koktaily alebo si ho vychutnajte čistý, aby ste ocenili jeho plnú chuť. Pripravte sa pozdvihnúť svoje chuťové poháriky s gínom Whitley Neill Connoisseur's Cut London Dry Gin. Skutočné potešenie pre všetkých milovníkov ginu!

23,69 €

23,69 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť ginu Connoisseur's Cut London Dry Gin od Whitley Neill, výnimočného destilátu vytvoreného pre skutočných milovníkov ginu. Tento prémiový gin je absolútnym pôžitkom, pretože sa môže pochváliť jedinečnou zmesou rastlinných látok, ktoré vytvárajú osviežujúci a sofistikovaný chuťový profil.

Zažite dokonalú symfóniu borievky, citrusov a exotického korenia, ktoré sú harmonicky zmiešané a prinášajú hladkú, rafinovanú chuť, ktorá zanechá trvalý dojem. Tento London Dry Gin je dôkazom oddanosti spoločnosti Whitley Neill kvalite a inovatívnej výrobe liehovín.

Každý dúšok tohto prémiového ginu vás prenesie do srdca Londýna a zachytí samotnú podstatu pulzujúcej alkoholovej scény tohto mesta. Destilovaný do dokonalosti, má silný 47 % objemový alkohol pre plnú, bohatú chuť. Vychutnajte si ho čistý alebo ho použite na pozdvihnutie svojich koktailov do nových výšin.

Či už ste skúsený nadšenec ginu alebo nováčik vo svete liehovín, Whitley Neill's Connoisseur's Cut London Dry Gin určite poteší vaše chuťové poháriky. Nie je to len gin, je to zážitok. Doprajte si bohaté dedičstvo spoločnosti Whitley Neill a vychutnajte si chuť skutočného remeselného umenia.

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú. Preto si nájdite čas, nalejte si pohár a ponorte sa do dráždivého sveta ginu London Dry. Budete radi, že ste to urobili.
Tabuľka dát
Whitley Neill
Nové
chat Komentáre (0)