Whitley Neill ALOE AND CUCUMBER GIN 43% Vol. 0,7l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Whitley Neill ALOE AND CUCUMBER GIN 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si osviežujúcu chuť Whitley Neill's Aloe and Cucumber Gin. Tento gin, vyrobený z jedinečnej zmesi rastlinných látok, určite poteší vaše chuťové poháriky. Svieža uhorková esencia dokonale dopĺňa upokojujúce tóny aloe vera, výsledkom čoho je nádherne vyvážený, hladký gin. Tento gin je ideálny na relaxačný večer alebo priateľské stretnutie, vďaka nemu budú mať vaše koktaily výnimočnú chuť. Zažite chuť čistého pôžitku s ginom Whitley Neill's Aloe and Cucumber. Nie je to len gin, je to dobrodružstvo vo fľaši.

17,69 €

17,69 € Bez DPH

Popis
Objavte osviežujúcu chuť Whitley Neill's Aloe and Cucumber Gin. Tento prémiový gin zachytáva podstatu africkej krajiny a spája výrazné chute ručne zbieraných rastlinných látok, aloe a uhorky. Výsledkom je jedinečný, hladký a osviežujúci gin, ktorý si určite obľúbia milovníci ginu a tí, ktorí hľadajú dobrodružný nádych svojich nápojov.

Každý dúšok ginu Whitley Neill's Aloe and Cucumber vás prenesie do divokej krajiny Afriky. Kľúčové zložky ginu, aloe a uhorka, sú majstrovsky namiešané tak, aby vytvorili sviežu, osviežujúcu chuť. Aloe dodáva ginu bohatú, horkú komplexnosť, ktorá dokonale vyvažuje chladivý, upokojujúci účinok uhorky. Výsledkom tejto odvážnej zmesi je gin, ktorý je osviežujúci ako chladný vánok na horúcej africkej savane.

Whitley Neill's Aloe and Cucumber Gin nie je určený len pre milovníkov ginu. Jeho jedinečná, osviežujúca chuť z neho robí dokonalý základ pre koktaily. Prebuďte v sebe mixológa a vytvorte nezabudnuteľné drinky, po ktorých budú vaši hostia žiadať ďalšie. Či už miešate klasický gin s tonikom, alebo experimentujete s novými receptami na koktaily, tento gin nesmie chýbať vo vašej skrinke s alkoholom.

Zažite ducha Afriky vo fľaši s ginom Whitley Neill's Aloe and Cucumber. Nie je to len nápoj, je to cesta do jedinečnej chuťovej destinácie. Tak prečo čakať? Doplňte svoju zbierku o Whitley Neill's Aloe and Cucumber Gin ešte dnes a vydajte sa na chuťové dobrodružstvo, na ktoré nezabudnete.
Tabuľka dát
Whitley Neill
Nové
chat Komentáre (0)