Eden Mill LOVE GIN 42% Vol. 0,5l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eden Mill LOVE GIN 42% Vol. 0,5l

1.40 kg
Zažite chuť raja s Eden Mill Love Gin. Tento ručne vyrábaný gin je dokonalou zmesou exotických rastlín, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky a prenesie vás do raja chutí. Jeho jedinečná zmes sa pýši romantickým ružovým odtieňom, vďaka čomu je ideálnou voľbou na príjemný večer alebo výnimočnú oslavu. Vychutnajte si vyvážené kvetinové tóny a svieži záver, ktorý pretrváva na jazyku. Každý dúšok ginu Eden Mill Love je milostným románikom so sofistikovanou chuťou. Nepite len gin, zamilujte si ho. Pamätajte, že najlepšie chvíle sa vždy oplatí zdieľať, preto rozdávajte lásku ďalej s ginom Eden Mill Love Gin.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť ginu Eden Mill Love. Tento prémiový gin je jedinečnou zmesou vášne, kvality a kúska mágie. Je to dráždivý destilát, ktorý dodá vašim koktailom kvapku lásky.

Gin Eden Mill Love Gin, vyrobený z tých najlepších rastlinných zložiek, sa môže pochváliť opojnou arómou, ktorá okamžite očarí vaše zmysly. Jeho žiarivo ružový odtieň je pastvou pre oči a naznačuje živé chute, ktoré čakajú na vaše chuťové bunky. Jeden dúšok odhalí symfóniu exotických tónov; od ibišteka a okvetných lístkov ruží po pikantnú kafrovú limetku a šepot borievky - každá zložka bola vybraná s precíznosťou, aby vytvorila harmonickú zmes.

Eden Mill Love Gin sa vyznačuje všestrannosťou. Vychutnajte si ho čistý, aby ste ocenili jeho plnú chuť, zmiešajte ho s obľúbeným tonikom na osviežujúci nápoj alebo ho použite ako základ kreatívneho kokteilu. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý premení obyčajný večer na nezabudnuteľnú príležitosť.

Či už ste znalec ginu alebo zvedavý začiatočník, Eden Mill Love Gin na vás určite zapôsobí. Je to nevyhnutná súčasť vášho domáceho baru a dokonalý darček pre milovníkov ginu. Tak prečo čakať? Objavte podmanivý pôvab ginu Eden Mill Love Gin ešte dnes a pripite si na lásku, smiech a dobré časy. Na zdravie!
Tabuľka dát
Eden Mill
Nové
chat Komentáre (0)