Ableforth's Bathtub Gin Old Tom 42,4% Vol. 0,5l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ableforth's Bathtub Gin Old Tom 42,4% Vol. 0,5l

1.40 kg
Odhaľte jemnú a mierne sladkú chuť ginu Ableforth's Bathtub Gin Old Tom. Tento gin, ručne vyrobený z jedinečnej zmesi rastlinných látok, ponúka bohatú, plnú chuť, ktorá je ideálna pre klasický koktail alebo jednoduchý gin s tonikom. Jeho osobitý charakter je odvodený od metódy miešania za studena, čím vzniká gin, ktorý je odvážny a osviežujúci zároveň. Urobte radosť svojim chuťovým pohárikom a ponorte sa do fľaše ginu Ableforth's Bathtub Gin Old Tom. Zažite gin v novej podobe.

26,19 €

26,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Ableforth's Bathtub Gin Old Tom - nadčasovú klasiku, ktorá vás prenesie do sveta bohatých botanických chutí. Tento gin je dokonalou kombináciou tradičného umenia a súčasného remesla. Je to vyladený destilát, vďaka ktorému ho musí mať každý nadšenec ginu.

V spoločnosti Ableforth's sa každá fľaša ginu Bathtub Gin Old Tom vyrába s láskou, pričom sa používa jedinečná metóda známa ako cold compounding. Tento proces pomáha zachovať živé chute botanických látok a výsledkom je jemný, ale komplexný gin.

Tento gin je poctou starým, sladeným ginom "Old Tom" z minulých rokov. Je to jemná rovnováha medzi sladkou a horkou chuťou s nádychom citrusov. Chuť je hlboká a široká, s krásnou komplexnosťou, ktorá sa rozvíja s každým dúškom.

Ableforth's Bathtub Gin Old Tom nie je len nápoj, je to zážitok. Je to cesta časom a chuťou, ktorá vám prináša to najlepšie zo sveta ginu. Či už ste milovníkom ginu alebo koktailovým nadšencom, tento gin vás určite zaujme.

Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta Ableforth's a objavte čaro ginu Bathtub Gin Old Tom. Je to viac než len nápoj, je to príbeh, ktorý čaká na svoje vyrozprávanie. Tak smelo do toho, nalejte si pohár a nechajte sa unášať.

Nezabudnite, že Ableforth's Bathtub Gin Old Tom si vždy vychutnávajte zodpovedne. Tento gin nie je o množstve, ktoré vypijete, ale o kvalite zážitku. Vychutnajte si každý dúšok a užite si cestu.

Ableforth's Bathtub Gin Old Tom - je čas znovu objaviť gin.
Tabuľka dát
Bathtub Gin
Nové
chat Komentáre (0)