Silent Pool Intricately Realised Gin 43% Vol. 0,7l | Anglický gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silent Pool Intricately Realised Gin 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite kúzlo dômyselne realizovaného ginu Silent Pool! Tento prémiový, ručne vyrábaný destilát je jedinečnou zmesou 24 rastlinných látok, ktoré dodávajú bohatý, čistý gin s obsahom borievky a kvetinových vrstiev levandule a harmančeka. Vychutnajte si hladkú, plnú chuť a osviežujúci citrusový záver. Ideálny pre milovníkov ginu, ktorí hľadajú výnimočný zážitok, alebo ako premyslený darček na špeciálnu príležitosť. Pozdvihnite svoju koktailovú hru alebo ho jednoducho popíjajte na ľade. Ponorte sa do Tichého bazéna - je to viac ako len gin, je to príbeh vo fľaši!

40,69 €

40,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Silent Pool Intricately Realised Gin, absolútnu povinnosť pre všetkých milovníkov ginu! Tento výnimočný gin je stelesnením remeselnej destilácie v tej najlepšej podobe. Tento gin, ktorý pochádza z pokojného Silent Pool v Surrey v Anglicku, má jedinečné čaro, ktoré ho odlišuje od ostatných.

Každý dúšok ginu Silent Pool Intricately Realised vás vezme na cestu aromatickým labyrintom chutí. Je naplnený starostlivou zmesou 24 botanických látok a prináša dráždivé spektrum kvetinových, citrusových a medových tónov, ktoré vrcholia v osviežujúco sviežom závere. Je to dokonalá rovnováha jemnej komplexnosti a hladkosti.

Nie je to však len o lahodnej chuti. Silent Pool Intricately Realised Gin je potešením aj pre vaše oči! Nádherná, zložito navrhnutá fľaša sa určite stane hviezdou vašej skrinky s alkoholom. Jej nádherný tealový odtieň a detailné rytiny odrážajú podmanivú hĺbku ginu a remeselného ducha jeho tvorcov.

Či už ste znalec ginu, alebo niekto, kto chce preskúmať svet ginu, táto fľaša je ideálnym východiskovým bodom. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako hlavnú zložku svojho obľúbeného kokteilu. Gin Silent Pool je viac ako len nápoj, je to zážitok, ktorý si treba vychutnať.

Nezabudnite, že Silent Pool Intricately Realised Gin nie je len produkt, je to príbeh - príbeh o remeselnej zručnosti, kvalite a snahe o dokonalú zmes. Tak prečo čakať? Objednajte si svoj ešte dnes a nechajte Silent Pool Gin, aby vás vzal na zmyslovú cestu, aká nemá obdoby! Nie je to len gin, je to gin, ktorý je dômyselne realizovaný.
Tabuľka dát
Silent Pool
Nové
chat Komentáre (0)