Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4 Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Americký Whisk(e)y | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4 Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

77,19 €

77,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4 Limited Edition 43% Vol. 0,7l v Geschenkboxe, prémiovú whiskey, ktorá sľubuje nezabudnuteľný zážitok z pitia. Táto exkluzívna edícia je súčasťou série Master Distiller Series renomovanej pálenice, ktorá je poctou mužom, ktorí v priebehu rokov vytvorili ikonickú chuť Jack Daniel's. Jej jedinečná predajnosť spočíva v obmedzenej dostupnosti, čo z nej robí povinnú výbavu pre zberateľov a nadšencov whisky.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pre všetkých, ktorí chcú ochutnávať a piť:

- Limitovaná edícia: Táto whiskey Jack Daniel's je súčasťou série Master Distiller Series, čo z nej robí vzácny a exkluzívny prírastok do vašej zbierky.

- Bohatý chuťový profil: Táto whiskey sa môže pochváliť jedinečnou zmesou chutí, ktorá ponúka bohatú, jemnú chuť, ktorá pretrváva na jazyku.

- Vysoký obsah alkoholu: Táto whiskey s objemom alkoholu 43 % poskytuje robustný a plný zážitok z pitia.

- Krásna prezentácia: Whiskey sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti.

- Výrazný charakter: Táto edícia je poctou štvrtému majstrovi liehovarníkovi a vyznačuje sa osobitým charakterom a kvalitou, ktoré ju odlišujú od bežných whisky.

Limitovaná edícia Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4 nie je len whiskey, je to oslava remeselnej zručnosti a tradície. Obmedzená dostupnosť dodáva prvok exkluzivity, vďaka čomu je každý dúšok jedinečným zážitkom. Bohatý chuťový profil, ktorý sa vyznačuje hladkou, dlhotrvajúcou chuťou, je dôkazom záväzku liehovaru voči kvalite. Vysoký obsah alkoholu zaručuje silný, plný zážitok, zatiaľ čo štýlová darčeková škatuľka dodáva punc elegancie, čo z nej robí ideálny darček.

Ako používať:

Aby ste naplno ocenili limitovanú edíciu Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4, odporúčame ju podávať čistú alebo s ľadom. Nalejte malé množstvo do pohára na whiskey, jemne ho roztočte a chvíľu si vychutnajte jeho arómu, než si dáte dúšok. Nezabudnite konzumovať zodpovedne a vychutnať si každý dúšok, aby ste si naplno vychutnali bohatú chuť.

Porovnanie:

Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4 Limited Edition vyniká jedinečnou zmesou chutí a vysokým obsahom alkoholu. Hoci iné whisky môžu ponúkať podobný objem alkoholu, len máloktorá sa môže vyrovnať bohatej, jemnej chuti a osobitému charakteru tejto limitovanej edície. Elegantná darčeková škatuľa navyše dodáva punc sofistikovanosti, ktorý iným produktom často chýba.

Na záver možno povedať, že Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 4 Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox je viac ako len whisky. Je to pocta majstrom destilatérom, ktorí formovali ikonickú chuť Jack Daniel's, a ponúka jedinečnú zmes chutí v štýlovej prezentácii. Či už ste zberateľ, nadšenec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, túto limitovanú edíciu musíte mať.
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
chat Komentáre (0)