Michter's US*1 Small Batch Original Sour Mash Whiskey 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Americký Whisk(e)y | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Michter's US*1 Small Batch Original Sour Mash Whiskey 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

65,89 €

65,89 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatú chuť Michter's US*1 Small Batch Original Sour Mash Whisk(e)y, krásne prezentované v elegantnej darčekovej škatuľke. Táto prémiová whiskey je skutočným potešením pre zmysly, vyrobená s dôkladnou pozornosťou k detailom a hlbokým rešpektom k tradičným destilačným metódam.

Vychutnajte si hladkú a zamatovú štruktúru tejto whiskey z malých šarží, vytvorenej originálnym postupom sour mash. To znamená, že počas fermentácie sa do zmesi pridáva predtým vydestilovaný rmut, čo má za následok komplexný a vrstevnatý chuťový profil, ktorý je charakteristickým znakom whisky Michter's US*1.

V nose vás táto whiskey privíta lákavou vôňou korenia, karamelu a náznakom dymu. Pri prvom dúšku vás očarí bohatá chuť duba, vanilky a nádychu sušeného ovocia. Záver je dlhý, hrejivý a neuveriteľne hladký, čo z nej robí dokonalú whisky na popíjanie pri akejkoľvek príležitosti.

Či už ste nadšenec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček pre náročného milovníka destilátov, Michter's US*1 Small Batch Original Sour Mash Whisk(e)y je vynikajúcou voľbou. Každá fľaša je dôkazom vášne spoločnosti Michter pre výrobu tej najkvalitnejšej whiskey, vďaka ktorej to nie je len nápoj, ale zážitok, ktorý si treba vychutnať.

Nenechajte si ujsť príležitosť dopriať si tento skvost z malých šarží. Vezmite si fľašu Michter's US*1 Small Batch Original Sour Mash Whisk(e)y ešte dnes a vydajte sa na pozoruhodnú degustačnú cestu!
Tabuľka dát
Michter's
Nové
chat Komentáre (0)