Metelka Absinthe De Moravie 70% Vol. 0,5l | Absint | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Metelka Absinthe De Moravie 70% Vol. 0,5l

1.40 kg
Ponorte sa do tajomného pôvabu Metelka Absinthe De Moravie. Tento prémiový absint je skutočným potešením pre milovníkov destilátov, pretože ponúka opojnú zmes bylinných chutí, ktoré sa roztancujú na vašom podnebí. Či už ste milovníkom absintu, alebo nováčikom v obľube tohto jedinečného destilátu, Metelka Absinthe De Moravie si určite podmaní vaše zmysly. Doprajte si bohatú, komplexnú chuť, ktorá pochádza z odborne vytvorenej receptúry. Jeho vysoký objem zaručuje silnú chuť, ktorá pretrváva a z každého dúšku robí nezabudnuteľný zážitok. Vychutnajte si tradíciu a rafinovanosť Metelka Absinthe De Moravie ešte dnes!

24,89 €

24,89 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do mystického sveta tradičných destilátov s Metelka Absinthe De Moravie! Túto očarujúcu pálenku musia vyskúšať všetci, ktorí chcú zažiť legendárnu silu absintu. Tento absint vyrábaný v srdci Moravy, v regióne známom svojou bohatou históriou destilácie, je skutočnou poctou umeniu výroby liehovín.

Pýtate sa, čím je Metelka Absinthe De Moravie taký výnimočný? Odpoveď sa začína jeho pozoruhodnou silou. Vďaka vysokému objemu alkoholu tento absint sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Ale buďte si istí, že to nie je len o sile, ale aj o chuti. Tento destilát sa môže pochváliť jedinečnou bylinnou zmesou, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás chuť na ďalšie.

Každý dúšok Metelka Absinthe De Moravie v sebe nesie nádych badyánu, feniklu a neslávne známeho paliny - kľúčovej zložky, ktorá dodáva absintu jeho charakteristický štipľavý nádych. Napriek silnému chuťovému profilu je neuveriteľne jemný, takže je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo miešanie do koktailov.

Kúzlo Metelka Absinthe De Moravie však nekončí pri jeho chuti. Je to aj o rituáli. Nalejte ho na cukor, zapáľte a sledujte, ako plamene tancujú a uvoľňujú skryté vône destilátu. Je to predstavenie, ktoré je rovnako fascinujúce ako samotný absint.

Či už ste milovníkom absintu alebo zvedavým začiatočníkom, Metelka Absinthe De Moravie je fantastickou voľbou. Je to viac než len destilát, je to dobrodružstvo - cesta do sveta starých tradícií a podmanivých chutí. Tak prečo čakať? Vstúpte do neobyčajného sveta s Metelka Absinthe De Moravie!
Tabuľka dát
Metelka
Nové
chat Komentáre (0)