Gérard Bertrand Le Chouchou 2023 11% Vol. 0,75l | Rdeče vino | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gérard Bertrand Le Chouchou 2023 11% Vol. 0,75l

1.00 kg

16,09 €

16,09 € Brez DDV

Opis
Uživajte v čudovitem okusu Gérard Bertrand Le Chouchou, čudovitem vinu, ki prinaša bogastvo francoskih vinogradov naravnost na vašo mizo. To edinstveno vino je dokaz umetniškega znanja in strasti družine Bertrand, priznanih vinarjev s stoletno dediščino.

Gérard Bertrand Le Chouchou je živahna mešanica okusov s pridihom zrelega sadja, začimb in pridihom hrasta. To vino ima lahkotno telo in osvežujočo kislost, zato je odlična izbira za vsak obrok. Njegova zmerna vsebnost alkohola zagotavlja gladko in lahkotno izkušnjo, ki je odlična tako za vinske navdušence kot za priložnostne pivce.

Ne glede na to, ali načrtujete romantično večerjo, druženje s prijatelji ali preprosto uživate v mirnem večeru doma, vam Gérard Bertrand Le Chouchou obljublja čutno potovanje v osrčje Francije. Njegov bogat, niansiran okus se dobro ujema z različnimi jedmi - od kremnih sirov do krepkega mesa in morskih sadežev.

Privoščite si brezčasno eleganco francoskega vinarstva z vinom Gérard Bertrand Le Chouchou. To ni le steklenica vina - to je doživetje, trenutek sprostitve in užitka. Zapomnite si, da dobro vino ni užitek, rezerviran za posebne priložnosti, temveč radost, ki si jo lahko privoščite vsak dan.

Spoznajte čarobnost francoskih vinogradov z Gérardom Bertrandom Le Chouchoujem. Vaši brbončice vam bodo hvaležne!
Podatki
Gérard Bertrand
Nov
chat Komentarji (0)