Jägermeister SCHARF SPICED Ginger Kräuterlikör 33% Vol. 0,7l | Saksalainen likööri | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jägermeister SCHARF SPICED Ginger Kräuterlikör 33% Vol. 0,7l

1.00 kg

20,09 €

20,09 € Veroton

Kuvaus
Koe Jägermeister SCHARF SPICED Ginger Kräuterlikörin tulinen maku, joka on ainutlaatuinen muunnos klassisesta Jägermeisterin mausta. Tämä rohkea, mausteinen likööri saa makunystyrät syttymään palamaan voimakkaalla inkiväärin maullaan, joka on sekoitettu asiantuntevasti Jägermeisterin tunnusomaiseen 56 yrtin, hedelmän ja mausteen sekoitukseen.

Jägermeister SCHARF SPICED Ginger tarjoaa täydellisen tasapainon tulisuutta ja makeutta. Virkistävä inkiväärin vivahde tuo likööriin särmikkyyttä, mikä tekee siitä jännittävän valinnan niille, jotka rakastavat hieman maustetta elämässään. Tämä ei ole pelkkä juoma; se on elämys!

Tämä likööri sopii erinomaisesti jäähdytettynä, jäillä tai ainutlaatuisena ainesosana suosikkicocktailissasi. Se on loistava keskustelun herättäjä juhlissa, ja se on täydellinen lahja seikkailunhaluiselle juojalle elämässäsi.

Jägermeister SCHARF SPICED Ginger Kräuterlikör ei ole pelkkä juoma; se on sekoitus perinteitä, käsityötaitoa ja rohkeita innovaatioita. Jos etsit ainutlaatuista, tulista twistiä klassiseen Jägermeisterin makuun, tämä on juoma sinulle.

Koe voimakkaan inkiväärilämmön ja Jägermeisterin tunnusomaisten makujen sekoitus jo tänään. Mausta elämäsi Jägermeister SCHARF SPICED Ginger Kräuterlikörillä. Makunystyrät tulevat kiittämään sinua!
Lisätiedot
Jägermeister
Uusi
chat Kommentit (0)