Arran Single Malt SAUTERNES CASK FINISH 50% Vol. 0,7l | Whisky fra andre øer | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Arran Single Malt SAUTERNES CASK FINISH 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den sublime smag af Arran Single Malt Sauternes Cask Finish, en whisky, der er lige så meget en fryd for dine smagsløg, som den er for dine sanser. Denne unikke single malt, modnet i eksBourbon fade og færdiggjort i Sauternes-vinfade, byder på en herlig symfoni af honningsødme og frugtagtig smag. Gaveæsken gør den til en perfekt gave til whiskyelskere. Så uanset om du vil forkæle dig selv eller give en særlig person en gave, er Arran Single Malt Sauternes Cask Finish er dit oplagte valg. Nyd Skotlands rige kulturarv i hver eneste slurk!

61,39 €

61,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at nyde den udsøgte smag af Arran Single Malt Sauternes Cask Finish. Denne førsteklasses whisky er en absolut nydelse for alle spiritusentusiaster. Det er ikke bare en drink, men en oplevelse, der transporterer dig til de skotske øer med sin særlige smag og aroma.

Denne single malt er modnet i traditionelle egetræsfade og færdiggjort i Sauternes-vinfade, hvilket giver en unik smagsprofil. Sauternes-fadets finish giver whiskyen en rig honningagtig sødme, som komplementerer dens dristige, robuste karakter. Hver slurk afslører noter af honning, hvide druer og et strejf af vanilje, som kulminerer i en lang, tilfredsstillende finish.

Whiskyens fantastiske, gyldne farve er et vidnesbyrd om dens overlegne kvalitet og modningsproces. Emballagen er lige så imponerende som selve spiritussen. Den kommer i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver whiskyelsker.

Uanset om du er whisky-kender eller nybegynder i spiritussens verden, er Arran Single Malt Sauternes Cask Finish helt sikkert imponere. Dens komplekse smagsprofil og exceptionelle kvalitet gør den til en fremragende tilføjelse til enhver whiskysamling.

Nyd denne bemærkelsesværdige single malt rent, med is eller i en sofistikeret cocktail. Uanset hvordan du kan lide din whisky, lover Arran Sauternes Cask Finish en mindeværdig drikkeoplevelse. Gå ikke glip af chancen for at smage Skotlands fineste whisky - køb din flaske i dag!
Produktinformation
Arran Whisky
Ny
Brand
Arran Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
andre øer
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)