Jack Daniel's BONDED Tennessee Whiskey BOTTLED-IN-BOND 50% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's BONDED Tennessee Whiskey BOTTLED-IN-BOND 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den dristige smag af Jack Daniel's Bonded Tennessee Whisk(e)yen ægte amerikansk klassiker. Denne whiskey, der er tappet på flaske, er et bevis på Jack Daniels engagement i kvalitet. Den har en rig, blød smag med et fyrigt spark takket være dens alkoholindhold på 50 %. Nyd den fyldige aroma fra denne tidløse spiritus, som er perfekt til at nippe til på en stille aften eller dele med venner. Den er levende og alligevel blød - en whiskyelskers drøm. Nyd autenticiteten af Jack Daniel's Bonded Tennessee Whisk(e)y - en smag, der står tidens prøve!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den karakteristiske smag af Jack Daniel's Bonded Tennessee Whisk(e)y. Denne håndlavede spiritus, der er tappet på flaske, er et bevis på kvalitet og tradition. Whiskyen er lagret på forkullede amerikanske hvide egetræsfade og har en fyldig, rig smag med en lokkende blanding af karamel, vanilje og ristet egetræ. Det er ikke bare en drink; det er en rejse ind i hjertet af Lynchburg, Tennessee, hvor hver eneste dråbe Jack Daniel's bliver lavet.

Bottled-in-bond-betegnelsen sikrer, at du får en whisky, der er lagret i mindst fire år og aftappet ved 100 proof, hvilket giver en robust og autentisk smag. Denne whisky er en hyldest til håndværket på Jack Daniel's-destilleriet og båndet mellem whiskyen og fadet under lagringsprocessen.

Uanset om du er whiskykender eller ny i spiritussens verden, vil du sætte pris på den fine balance mellem sødme og krydderi i Jack Daniel's Bonded Tennessee Whisk(e)y. Den er perfekt til at nippe til rent, med is eller i din yndlingscocktail.

Oplev den dristige, glatte finish, som Jack Daniel's er kendt for. Dette er mere end bare whiskey - det er et stykke amerikansk kulturarv, leveret på flaske. Nyd smagen af tradition og kvalitet, som Jack Daniel's Bonded Tennessee er Whisk(e)y tilbyder.
Produktinformation
Jack Daniel's
Ny
Brand
Jack Daniels
Oprindelsesland
USA
chat Anmeldelser (0)