Jack Daniel's Tennessee Whiskey 40% Vol. 1,75l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's Tennessee Whiskey 40% Vol. 1,75l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde og distinkte smag af Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y. Denne ikoniske spiritus er håndlavet i Lynchburg, Tennessee, og har en unik kulmættet karakter, der skiller sig ud fra mængden. Med sin dejlige blanding af søde noter og noter af egetræ er hver tår et eventyr. Perfekt til at nyde ren, med is eller i din yndlingscocktail. Så hvorfor vente? Slip din indre whiskykender løs med Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y i dag. Det er ikke bare en drink, det er en tradition!

62,49 €

62,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den rige smag af Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)yen tidløs klassiker, der vækker genklang hos whiskey-kendere over hele verden. Denne ikoniske drik er fremstillet med omhu i Lynchburg, Tennessee, og har en blød, velafrundet smag, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Hver eneste slurk af Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y er en rejse ind i hjertet af den amerikanske whiskytradition. Den er fremstillet af den fineste majs, rug og maltet byg, derefter destilleret i kobberstillere og modnet i håndlavede hvide egetræsfade. Denne proces giver den en karakteristisk karamel- og vaniljeessens med et strejf af ristet egetræ, som bliver hængende i ganen.

Men det, der virkelig gør Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y fra mængden, er den unikke trækulsmodningsproces. Hver dråbe filtreres gennem trækul af sukkerahorn, som giver en glat, blød karakter og en karakteristisk røget sødme, der er umiskendelig Jack.

Uanset om du skåler for en særlig lejlighed eller bare slapper af efter en lang dag, er Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y din perfekte ledsager. Den er alsidig nok til at blive nydt ren, med is eller blandet i din yndlingscocktail.

Oplev den tidløse arv fra Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y. Det er ikke bare en drink, det er en fejring af håndværk, tradition og frem for alt smag. Tag ikke bare vores ord for det, men prøv det selv. Skål for livets rigdom, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Jack Daniel's
Ny
Brand
Jack Daniels
Oprindelsesland
USA
chat Anmeldelser (0)