🌾Jack Daniel's Tennessee Whiskey Guitar Case Edition 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Jack Daniel's Tennessee Whiskey Guitar Case Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spil til en sofistikeret melodi med vores Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y Guitar Case Edition. Dette er ikke bare en almindelig whisky; det er en drøm for en samler! Den ligger i et unikt guitarformet etui og er en fremragende gave til både musik- og whiskyelskere. Indeni finder du en flaske af vores berømte Tennessee Whisk(e)yder er kendt for sin bløde, bløde smag. En slurk vil tage dig med til hjertet af de amerikanske sydstater, hvor hver eneste flaske er fremstillet med kærlighed og omhu. Perfekt til at nyde alene eller dele med venner, det er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Så er du klar til at tilføje et strejf af elegance til din samling?

53,99 €

53,99 € Ekskl. moms

60,00 €-10%

Beskrivelse
Gør dig klar til at rocke dine smagsløg med Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y Guitar Case Edition! Dette er ikke en helt almindelig whisky, men en symfoni af smage, pakket i en gaveæske med guitarcase-stil. Det er den perfekte blanding af Jack Daniels klassiske smag og et strejf af rockstjerne-attitude, ideel til musikelskeren eller whiskey-kenderen i dit liv.

Whiskyen er håndlavet i Lynchburg, Tennessee, og fremstillet af rent kildevand fra grotter, en unik kornblanding og Jack Daniels karakteristiske kulmodningsproces. Hvad er resultatet? En blød, fyldig whisky med noter af vanilje, ristet egetræ og et strejf af karamel. Det er en smag, der er lige så uforglemmelig som en fed guitarsolo.

Gaveæsken til guitarkassen er lige så imponerende. Dens design er en hyldest til Tennessees rige musikalske arv og Jack Daniels mangeårige forhold til musikindustrien. Det er ikke bare emballage; det er et stilfuldt statement, perfekt til at vise frem på din bar, i dit musikrum eller hvor som helst, du ønsker at tilføje et strejf af rock 'n' roll-flair.

Så uanset om du er whiskyentusiast, musikelsker eller leder efter den perfekte gave, er Jack Daniel's Tennessee Whisk(e)y Guitar Case Edition alle de rigtige toner. Oplev harmonien mellem god smag og cool stil med hver slurk. Livet er trods alt for kort til almindelig whiskey. Rock videre med Jack Daniel's!
Produktinformation
Ny
Brand
Jack Daniels
Oprindelsesland
USA
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også