🌾Blanton's STRAIGHT FROM THE BARREL BOURBON 65,9% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Blanton's STRAIGHT FROM THE BARREL BOURBON 65,9% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den robuste og fyldige smag af Blanton's Straight from the Barrel Bourbon. Denne bourbon er dejligt blød med et strejf af krydderi og er en nydelse for sanserne. Den er håndlavet med omhu og leverer en uovertruffen dybde af smag og raffinement. Bourbon'en leveres i en flot gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til whisky-entusiasterne i dit liv. Nip til dette mesterværk, og du vil forstå, hvorfor Blanton's Bourbon har en loyal fanskare over hele verden. Det er mere end bare en drink - det er en livsstil.

241,39 €

241,39 € Ekskl. moms

268,20 €-10%

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte dine smagsløg med Blanton's Straight from the Barrel Bourbon. Denne førsteklasses bourbonwhisky vil helt sikkert imponere med sin rige, bløde smag og uovertrufne kvalitet. Lige fra tønden bevarer denne rene nydelse sin rå, robuste karakter, som bourbon-entusiaster elsker.

Indpakket i en smuk gaveæske er denne bourbon en perfekt gave til whiskeykendere. Dens rige ravfarve, pirrende aroma og komplekse smagsprofil, komplet med antydninger af mørk chokolade, vanilje og karamel, gør den til et must-have i din hjemmebar.

Men hvad er det, der gør Blanton's Straight from the Barrel til Bourbon virkelig speciel? Det handler om detaljerne. Hver flaske er håndplukket for sin individuelle smag og intensitet. Det betyder, at hver slurk, du tager, er unik for dig - en blanding af smage, som du ikke finder i nogen anden flaske.

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren bourbon-drikker, er Blanton's Straight from the Barrel Bourbon helt sikkert en fornøjelse. Så hvorfor vente? Snup en flaske i dag, skænk dig selv et glas, og nyd den fyldige, robuste smag af denne utrolige bourbon. Tro os, dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)