Templeton RYE 10 Years Old SINGLE BARREL Straigth Rye Whiskey 52% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Templeton RYE 10 Years Old SINGLE BARREL Straigth Rye Whiskey 52% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige smag af Templeton RYE Single Barrel Straight Rye Whisk(e)yet modent mesterværk, der er blevet lagret i et årti. Denne unikke whisky er fremstillet med passion og har en robust og kompleks smag med den perfekte balance mellem sødt og krydret. Med en volumen på 52% er hver slurk en oplevelse i sig selv. Denne flaske på 0,7 liter er den perfekte tilføjelse til din samling eller en betænksom gave til whiskyelskeren i dit liv. Omfavn luksusen ved fin whisky med den karakteristisk glatte og smagfulde Templeton RYE.

59,19 €

59,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, bløde smag af vores Templeton Rye Single Barrel Straight Rye Whisk(e)y. Med en ti år lang modning giver hver slurk en dybde af karakter, som kun tiden kan skabe. Denne fyldige whisky har en robust alkoholvolumen på 52%, hvilket sikrer et kraftigt spark, der supplerer rugens naturligt krydrede smag.

Den er produceret på enkeltfade for at give en helt unik oplevelse, og hver flaske har en lidt anderledes smag og aroma. Forvent antydninger af tør frugt, vanilje og karamel, krydret med en let røgsmag, der giver kompleksitet til din gane. Den lange, dvælende finish er et bevis på dens overlegne kvalitet og håndværk.

Uanset om du er whisky-kender eller bare nyder en vellavet spiritus, er vores Templeton Rye Single Barrel Straight Rye Whisk(e)y en flaske, du gerne vil have stående på din hylde. Det er ikke bare en drink; det er en oplevelse i et glas. Nyd den ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail.

Nyd whiskyen, der er blevet perfektioneret over et årti. Køb din flaske Templeton Rye Single Barrel Straight Rye Whisk(e)y i dag - et sandt vidnesbyrd om kunsten at fremstille fin whisky.
Produktinformation
Templeton Rye
Ny
chat Anmeldelser (0)