Terence Hill THE HERO Set 38,7% Vol. 3x0,05l in Geschenkbox | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Terence Hill THE HERO Set 38,7% Vol. 3x0,05l in Geschenkbox

1.40 kg
Slip din indre filmentusiast løs med Terence Hill THE HERO-sættet i en fantastisk gaveæske. Denne trio af spiritus af høj kvalitet med en robust volumen på 38,7% er et nik til den ikoniske skuespillers legendariske roller. Perfekt til at nippe til, mens du genoplever Hills filmiske øjeblikke, eller som en unik gave til filmelskerne i dit liv. Denne hyldest til Hills arv er garanteret et statement og et must for enhver ægte fan. Tag en tur ned ad memory lane med hver slurk. Husk, det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød helten for din aften, Terence Hill THE HERO-sættet. Dette udsøgte udvalg af spiritus, smukt indkapslet i en stilfuld gaveæske, er den perfekte forkælelse til enhver kender. Hver flaske i dette fantastiske sæt er fyldt med robuste smage, der vil kildre dine smagsløg og tænde dine sanser.

Oplev den rige, glatte tekstur i hver slurk, et vidnesbyrd om det håndværk af høj kvalitet, der ligger bag fremstillingen af denne fine spiritus. Terence Hill THE HERO Set er ikke bare en samling af spiritus, men en smagsrejse, der tager dig fra de røgede, dybe noter i en klassisk whisky til de lette, sprøde toner i en raffineret vodka.

Sættet præsenteres i en elegant, moderne gaveæske og er ikke kun en fryd for ganen, men også for øjnene. Det er den perfekte gave til enhver lejlighed, en sikker måde at imponere dine venner på eller bare en særlig forkælelse til dig selv.

Dette er ikke bare et hvilket som helst sæt spiritus, det er Terence Hill THE HERO-sættet. Det er mere end en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af god spiritus, og lad Hero tage dig med på en smagsrejse.

Husk, at store øjeblikke fortjener stor spiritus. Og intet siger "fantastisk" som Terence Hill THE HERO-sættet.

Bemærk: Nyd venligst med ansvar. Overdreven indtagelse kan medføre sundhedsrisici.
Produktinformation
St. Killian
Ny
Brand
St. Killian Distillery
Oprindelsesland
Tyskland
Region
Bayern
chat Anmeldelser (0)